Dark Mode Light Mode

12 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για αρχή: Δηλώσεις της Αναστασίας Ιωσηφίδου

Τους 12 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής της παράταξης ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης η κ. Αναστασία Ιωσηφίδου.

Δεσμεύτηκε ταυτόχρονα για την από εδώ και πέρα διαδικασία καθώς ονόματα υποψηφίων θα ανακοινώνονται σχεδόν κάθε μήνα. Οι 12 υποψήφιοι είναι άνδρες και γυναίκες. Οι μισοί και παραπάνω παραπέμπουν στην παράταξη και στο ψηφοδέλτιο της κ. Τσανάκα. Γεγονός αναμενόμενο. Δύο από τους 12 ήταν υποψήφιοι το 2019 αλλά στις περιφερειακές εκλογές.

Χθες το πρωί η Αναστασία Ιωσηφίδου μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής. Μεταξύ άλλων είπε:

«Αρχίσαμε και επίσημα την προεκλογική περίοδο της παράταξης μας. Υπάρχει καλή σχέση και συνεργασία με τα συγκεκριμένα άτομα που δημοσιοποίησα. Στα ονόματα που ανακοινώθηκαν βλέπετε ότι υπάρχει ένα μείγμα εμπειρίας και νέων ανθρώπων.

Με αναλογία ανδρών και γυναικών και εκφράζει και όλες τις επαγγελματικές ομάδες και ηλικίες. Ανακοινώσαμε τα πρώτα 12 ονόματα αλλά θέλουμε να υπάρχει μια συνεχή ροή ανακοίνωσης ονομάτων και υποψηφίων. Να ανακοινώσουμε άλλα 12 ονόματα τον επόμενο μήνα κτλ.

Ήδη υπάρχουν πολύ περισσότερα από τα 12 που ανακοινώθηκαν. Η πολιτική μας είναι να γίνεται σταδιακά η ανακοίνωση των ονομάτων. Όλα τα ονόματα που ανακοινώσαμε είναι στο κεντρικό  ψηφοδέλτιο. Όχι στα τοπικά.

Για το κεντρικό ψηφοδέλτιο οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι από 35 ως 87 άτομα. Είμαι σχεδόν σίγουρη, για να μην πω σίγουρη, ότι θα φθάσουμε στον ανώτατο αριθμό υποψηφίων που απαιτείται. Δηλαδή στον αριθμό 87. Ήδη έχουμε τους 29.

Να σας πω την αισιοδοξία και χαρά μου. Δεν μας είναι τόσο δύσκολο τελικά να προσεγγίσουμε και να έρχονται οι υποψήφιοι. Για τα τοπικά συμβούλια σίγουρα είναι λίγο πιο δύσκολα. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Αλλά και σε αυτό το θέμα είμαι αισιόδοξη, ότι σιγά σιγά με τη βοήθεια όλων των συνεργατών μας θα καταφέρουμε κι αυτούς τους υποψήφιους των τοπικών. Είμαι σίγουρη, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά δημιουργούμε μια νέα και δυναμική ομάδα».

Προηγούμενο άρθρο

Επιστολή ιχθυολόγων του δημοσίου σχετικά με το νέο οργανισμό της Περιφέρειας ΑΜΘ

Επόμενο άρθρο

Εδώ και 15 μέρες συνταξιούχος!