Dark Mode Light Mode

Το προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας προειδοποιεί

Το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Καβάλας, απευθυνόμενο στους βουλευτές Νομού Καβάλας, στους δημάρχους Καβάλας – Παγγαίου και Χρυσούπολης, στον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, αναφέρει την αδυναμία κάλυψης περιστατικών. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Το σωματείο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Καβάλας θα ήθελε να ενημέρωση τους τοπικούς παράγοντες για την αποδυνάμωση σε ασθενοφόρα του τομέα της πόλης της Καβάλας μετά από την αναγκαστική κάλυψη με ασθενοφόρα της Περιοχής της Τουζλας .

Πλέον στην πόλη μας θα αντιμετωπίζονται τα περιστατικά με 2 ασθενοφόρα από τα 3 που υπήρχαν το πρωί και το απόγευμα και 2 την νυχτερινή βάρδια (στην νυχτερινή βράδια με αυτά τα αυτοκίνητα θα καλύπτετε και ο τομέας Ελευθερούπολης).

Σαν εργαζόμενοι θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η γνώμη μας είναι ότι τα ασθενοφόρα αυτά δεν επαρκούν για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών που προκύπτουν στον τομέα της πόλης και των περιοχών που καλύπτονται σε αυτόν (όπως. Παληο , Ηρακλείτσα , Καρβαλη , Ποντολειβαδο ,Λευκη , ΧαλκεροΑμυγδαλεώνας , Σταυρος, Ζυγος , Νέο Ζυγος , Κριονερι , Φίλιππους , Κρηνιδες , Λυδια , Πολυστυλο , Δατο , Αμισιανα) λογού της αυξημένης τουριστικής κίνησης που έχουν πολλές περιοχές όπως και η πόλη της Καβάλας λόγω του καλοκαιρού ( περιοχές όπως Παληο ,Ηρακλειτσα , έχουν 400% αύξηση κατοίκων το καλοκαίρι) και συν τοις άλλοις υπάρχει ραγδαία αύξηση διακομιδών το καλοκαίρι από το νοσοκομείο της Καβάλας για άλλους νομούς που διεκπεραιώνονται από το ΕΚΑΒ καθώς και έλλειψης σε ολόκληρες βάρδιες στα κέντρα υγείας .

Σαν εργαζόμενοι προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε τις άδειες μας βάση των αναγκών της υπηρεσίας για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικά της ανάγκες των συμπολιτών μας καθώς και των επισκεπτών της περιοχής . Πρέπει και ο τομέας της Καβάλας που καλύπτουμε να αντιμετωπιστεί σαν τουριστικός κατά την περίοδο του καλοκαιριού λόγο της μεγάλης έλευσης τουριστών από γειτονικές χώρες καθώς και νομούς χωρίς θάλασσα.

Παρακαλούμε να βοηθήσει ο καθένας από το πόστο που κατέχει για τους πολίτες και τους τουρίστες της περιοχής.

Ο Πρόεδρος. Δ.Σ Ο Γ. Γραμματέας

ΤΣΙΚΝΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

=

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Αναβολή στη λήψη απόφασης

Επόμενο άρθρο

Συνεδρίασε η επιτροπή ποιότητας ζωής