Dark Mode Light Mode

2 υποψήφιοι πρόεδροι, πολλοί υποψήφιοι σύμβουλοι

Την Παρασκευή συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου Καβάλας, προκειμένου να προετοιμάσει τα διαδικαστικά για τις εκλογές που θα γίνουν στο σύλλογο την τελευταία Κυριακή του Φλεβάρη και αν χρειαστεί επαναληπτικές την πρώτη Κυριακή του Μάρτη.

Δύο είναι οι υποψήφιοι πρόεδροι γνωστοί από την προηγούμενη εβδομάδα, πριν τη λήξη της προθεσμίας τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Ο Παρίσης Παρίσης και ο νυν πρόεδρος Θανάσης Αθανασίου.

Πολλοί είναι οι υποψήφιοι σύμβουλοι, νέοι στην πλειοψηφία τους δικηγόροι. Σε αυτές τις εκλογές θα υπάρχει ενιαίο ψηφοδέλτιο για τους υποψήφιους συμβούλους, ενώ ο ηττημένος υποψήφιος πρόεδρος, δε θα συμμετέχει στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

Με την απόφαση που πήρε την Παρασκευή το διοικητικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου, κατάρτισε τον κατάλογο δικηγόρων μελών που έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στις επερχόμενες αρχαιρεσίες. Πρόκειται για 353 μέλη του συλλόγου. Ο κατάλογος αναρτήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του συλλόγου θα είναι εκεί δέκα ημέρες. Αυτός μπορεί να διορθωθεί με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, ύστερα από σχετική αίτηση ενός εκλογέα μέσα σε προθεσμία πέντε ημερών από την τελευταία ημέρα ανάρτησής του. Ισχύει για κάθε επαναληπτική εκλογή που τυχόν διεξαχθεί στους επόμενους 18 μήνες, από την έναρξη της θητείας του διοικητικού συμβουλίου.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι στις εκλογές του δικηγορικού συλλόγου Καβάλας είναι 28, οι ακόλουθοι: Σωτήρης Αδαμαντίου, Βασίλης Αργυρίου, Δημήτρης Γκερλεκτσής, Γιώργος Γραμμένος, Χαράλαμπος Δαλκιτσης, Αιμιλία Ευθυμίου, Χρυσοστομή Ζήνδρου, Μάρκος Ζήσου, Σταύρος Γκαϊτατζής, Απόστολος Κάλφας, Αναστάσια Κλειτσιώτου, Αναστάσιος Κοϊμτζίδης, Κων/νος Κωστούδης, Θόδωρος Λυμπεράκης, Άννα Μεϊτανίδου, Μαρία Μπαλαμπάλογλου, Κωνσταντία Μπαχάνου, Ηλίας Μπαχάρης, Θάλια Ναμλή, Ευαγγελία Οικονομίδου, Ευγενία Παπαναστασίου, Προκόπης Παρίσος, Θανάσης Μπατζάκας, Σουλτάνα Σιμίτα, Φώτης Σιμίτας, Χρήστος Τερζίδης, Μιχάλης Τικόπουλος και Ροδιά Φουρνιάδου.

Επαναλαμβάνουμε ότι οι υποψήφιοι πρόεδροι είναι δύο, νούμερο αναμενόμενο του ότι γενικότερα σ΄ αυτές τις εκλογές δεν υπάρχει μεγάλη προθυμία για συμμετοχή, παρά τους πολλούς υποψήφιους για τη θέση του συμβούλου, ενδεχομένως να μην υπάρξει μεγάλη προσέλευση στην κάλπη, ίδια με προηγούμενες παρόμοιες εκλογικές διαδικασίες.

 

Προηγούμενο άρθρο

Οι αποφάσεις για τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες

Επόμενο άρθρο

Ινδοί ενδιαφέρονται για τον Πρίνο;