Dark Mode Light Mode

2-1 o AOK τον Αρη Ακροποτάμο σε φιλικό αγώνα

Στο γήπεδο του Πλατανοτόπου έπαιξε πριν απο λίγη ώρα  ο ΑΟΚ με αντίπαλο τον Αρη Ακροποτάμου σε φιλικό παιχνίδι. Ο Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε από την αρχή τον Εν Ντιαγιέ ενώ δοκιμάστηκε και Γάλλος ποδοσφαιριστής. Επίσης στο αρχικό σχήμα σε θέση στόπερ έπαιξε ο Κάργας με τον Μαραγκό, αμυντικό χαφ.

Δεν αγωνίστηκε ο Ντιέ αλλά και ο τραυματίας Ενσαλίβα που δε θα παίξει με τον Βύζαντα Μεγάρων, αφού θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Ο ΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 20` με τον Πλιάγκα και ο Γελαδάρης στο 31` έκανε το 2-0. Ο Αρης μείωσε με τον Αμιάδη στο 36`. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού στο Β` μέρος οι δυο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές.

Οι συνθέσεις.

ΑΟΚ: Σουλογάνης, Παγώνης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Κάργας, Μαραγκός, Αναστασόπουλος, Ντος Σάντος, Μοκάκε, Εν Ντιαγιέ, Πλιάγκας.

Επαιξαν και οι: Χλωρός, Κουμπρόγλου, Καλαγκάνης, Τιγγερίδης, Καπνόπουλος, Παπαγερίδης, Ντομί, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Δελημπάσης, Οσμάν( Γάλλος υπό δοκιμή).

Αρης: Χατζηνικολής, Καμπερίδης, Σολακίδης, Τσέπα, Κάπατζης, Καραγιαννίδης, Μανάφης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης, Σάσος, Αμιάδης.

Επαιξαν και οι: Αλεπίδης, Μπαρμπαγιάννης, Κοσμάς, Τερλελές, Γραβάνης, Γούναρης.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ ευχαριστεί τον πρόεδρο του Αρη Ακροποτάμου Χρήστο Παρασκευά και τη διοίκηση του σωματείου για την άριστη φιλοξενία.

Τάσος Πατσίδης

 

Προηγούμενο άρθρο

Θα τεθεί σε αργία ο Γιάννης Φιλόσογλου;

Επόμενο άρθρο

Η καθιερωμένη γιορτή της ομάδας αιμοδοσίας