Dark Mode Light Mode

20 Ιουνίου ομιλία Τσίπρα στην Καβάλα

Στις 20 Ιουνίου αναμένεται να βρίσκεται στην Καβάλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Εκείνη την ημέρα θα μιλήσει σε εκδήλωση που θα γίνει μάλλον στην πλατεία Καπνεργάτη, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του κόμματος στους τομείς Εργασίας και Ανεργίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας τον Ιούνιο θα πραγματοποιήσει επτά παρόμοιες ομιλίες σε όλη την Ελλάδα, κάθε μια και διαφορετική, ως προς το θέμα της, όλες όμως με τον ίδιο στόχο, να αναδείξουν στην κοινωνία το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχει οριστικοποιηθεί ότι η επίσκεψη στην Καβάλα του κ. Τσίπρα θα γίνει την Πέμπτη 20 Ιουνίου. Η οργάνωση Καβάλας αναζητά τον καταλληλότερο χώρο με πρώτο υποψήφιο την πλατεία του Καπνεργάτη.

28 με 30 Ιουνίου θα γίνουν στην Καβάλα, ψηφοφορίες για τους αντιπροσώπους στο συνέδριο, που θα γίνει περίπου ένα μήνα μετά. Ενώ πριν από τις ψηφοφορίες για τους αντιπροσώπους στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα προηγηθούν γενικές συνελεύσεις των οργανώσεων στην Καβάλα, τη Θάσο, τη Χρυσούπολη και την Ελευθερούπολη.

Από χθες στο μεταξύ άρχισε πρόγραμμα επίσκεψης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Καβάλας. Χθες ο βουλευτής Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης ήταν στη Νικήσιανη για το πρόβλημα του νερού. Σήμερα το πρωί η βουλευτής Ηρώ Διώτη θα βρίσκεται στη Θάσο, θα λάβει μέρος σε σύσκεψη με φορείς του νησιού, για την δασοπροστασία.

Την ίδια ώρα, αλλά σε άλλη αίθουσα, πάλι στο Λιμένα, ο Χρήστος Καραγιαννίδης θα συναντηθεί με φορείς κι εργαζόμενους.

Σήμερα το απόγευμα στις 7.30 ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει την πρότασή του για την διαχείριση των απορριμμάτων. Η εκδήλωση γίνεται στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου με ομιλητές την Ηρώ Διώτη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνη του τομέα περιβάλλοντος, το Γιάννη Γρηγοριάδη, μέλος της γραμματείας του τμήματος οικολογίας και περιβάλλοντος, το Μηνά Μοναστηρίδη μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Δήμους.

Αύριο Τρίτη 4 Ιουνίου στις 10.30 το πρωί η Ηρώ Διώτη δίνει συνέντευξη τύπου στο «Στέκι της Νέας Πόλης».

 

Προηγούμενο άρθρο

Σήκωσαν την κούπα οι Παλαίμαχες του Βόλει της Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Σύλληψη για ναρκωτικά στο λιμάνι