Dark Mode Light Mode

25.000 χάρτες τυπώνει ο Εμπορικός Σύλλογος

Συνεδριάζει την Τρίτη 11 Ιουνίου το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου.

Η ημερήσια διάταξη θα διαμορφωθεί αυτές τις ημέρες. Φαίνεται πάντως ότι θα συζητηθούν θέματα που έχουν σχέση με την εκτύπωση αφίσας που θα προτρέπει τους καταναλωτές να προτιμούν τους μικρομεσαίους, στηρίζοντας ταυτόχρονα και την τοπική οικονομία.

Θα συζητηθεί επικείμενο ραντεβού της διοίκησης του εμπορικού συλλόγου με τον αστυνομικό διευθυντή, Αβραάμ Κοσκερίδη. Οι έμποροι θα ζητήσουν τη βοήθεια της αστυνομίας για την πάταξη του παρεμπορίου, που ξεπερνά τα όρια ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας προετοιμάζει να υλοποιήσει σεμινάριο για τα μέλη του, Δύο πρώην αστυνομικοί θα εξηγήσουν στους εμπόρους καταστηματάρχες πως μπορούν να προφυλάξουν την επιχείρησή τους από επιτήδειους, να αποφύγουν περιστατικά παραπλάνησης και μικροκλοπές.

Ταυτόχρονα με όλα αυτά ο εμπορικός σύλλογος Καβάλας ετοιμάζεται να τυπώσει 25.000 εμπορικούς χάρτες Στο χάρτη αυτό που θα είναι 24 σελίδων, θα υπάρχουν όλα τα μέλη του εμπορικού συλλόγου, το σημείο στο οποίο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, τόσο ανά κατηγορία, όσο και με ειδικότερη φωτογραφία.

Παρόμοια πρωτοβουλία υλοποίησε το EUROTAXI. Τώρα ο Εμπορικός Σύλλογος συνεργάζεται με ιδιωτική επιχείρηση, για να φτιάξει έναν χάρτη που θα μπορεί να κατατοπίσει τον επισκέπτη της Καβάλας ταυτόχρονα θα φιλοξενεί και θα προβάλει όλα τα καταστήματα που είναι μέλη του συλλόγου.

Ο χάρτης αυτός θα δρομολογηθεί γρήγορα για να υλοποιηθεί, να είναι έτοιμος μέσα στο μήνα, να μοιρασθεί πέραν όλων των άλλων σημείων και στα ξενοδοχεία της Καβάλας.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Περιπέτεια οι εξετάσεις για δίπλωμα μοτοσυκλέτας

Επόμενο άρθρο

Αιτία είναι ένα άγνωστο δίκτυο ύδρευσης