Dark Mode Light Mode

27 συνεχόμενα χρόνια στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας!

Φωτογραφία αρχείου από την πρώτη παρουσία του κ. Δέμπα στο δ.σ. του Επιμελητηρίου με τον αείμνηστο τότε πρόεδρο Απόστολο Μαρδύρη, 2002

Στη συνέντευξη τύπου της Τρίτης ο Μάρκος Δέμπας, αν και δεν το συνηθίζει, είχε μπροστά του και διάβασε κείμενο. Σαν κείμενο απολογισμού και αποχαιρετισμού. Ένα απόσπασμα του οποίου ανάρτησε ο ίδιος λίγη ώρα μετά:

«Στο Επιμελητήριο Καβάλας είμαι παρών αδιάλειπτα από το 1997, 27 εκπληκτικά και μοναδικά χρόνια, 5 εκλογικές αναμετρήσεις, Σε κάθε βήμα, οι επιχειρηματίες της Καβάλας με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, όπως και το 2017, όταν με εξέλεξαν Πρόεδρο και Θέλω να πιστεύω πως ανταποκρίθηκα σε αυτή την τιμή, με συνέπεια και αφοσίωση.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για όλα αυτά τα χρόνια και θεωρώ πλέον ότι ένας γεμάτος κύκλος και με χαρές, και με προκλήσεις και αγωνίες και πιέσεις και με άγχος και με κόντρες κλείνει πλέον.

Το Επιμελητήριο ήταν κυριολεκτικά το δεύτερο σπίτι μου, και όλη αυτή η διαδρομή ήταν μια πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς για τους επιχειρηματίες της Καβάλας. Μία δύσκολη απόφαση μετά από χρόνια με συνεχή προσφορά για τον τόπο μου και την επιχειρηματικότητα, πολλές φορές μάλιστα σε βάρος των οικογενειακών μου υποχρεώσεων και των προσωπικών μου επιδιώξεων.

Η εύκολη απόφαση θα ήταν να συνεχίσω. Αφουγκραζόμενος την ίδια μου την οικογένεια, που όλα αυτά τα χρόνια με ανέχτηκε και στήριζε τις αποφάσεις μου, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν και την δική μου επιθυμία, αλλά και κατανοώντας το πιο σοβαρό στοιχείο, που πολλές φορές το αγνοούμε, ότι πρέπει να γνωρίζεις την κατάλληλη στιγμή του πότε πρέπει να αποχωρήσεις, από κάτι που υπηρέτησες με πάθος και επιτυχία, και να δώσεις χώρο σε νέες ιδέες και στόχους.

Προετοιμάζομαι, λοιπόν, για τα επόμενα σχέδια της ζωής μου, με καθαρό μυαλό και χωρίς δεσμεύσεις και θεωρώντας ότι αυτός ο σημαντικός, ο όμορφος κύκλος κλείνει».

Προηγούμενο άρθρο

Παράσταση «νίκης» στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού "Ριζική Αλλαγή" με Επικεφαλής τον Γιάννη Σαρρή! (φωτογραφίες-video)

Επόμενο άρθρο

Πετρέλαιο θέρμανσης: Φθηνότερο από πέρσι μεν, ίδιοι μεγάλοι φόροι δε