Dark Mode Light Mode

3 μήνες ίδια δρομολόγια

Για τρεις μήνες θα είναι ίδια τα δρομολόγια στη γραμμή Καβάλας – Πρίνου. Δηλαδή θα είναι δύο την ημέρα από Καβάλα, δύο την ημέρα από Πρίνο και κανένα τις Κυριακές.

Όπως αποφάσισε το συμβούλιο ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, δεχόμενο την πρόταση των ναυτιλιακών εταιριών, αλλαγή στα δρομολόγια της γραμμής του Πρίνου, θα περιμένουμε το μήνα Απρίλιο. Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο, θα διατηρηθεί η εικόνα που ισχύει το Δεκέμβρη.

Λόγω του ότι τους τρεις πρώτους μήνες του έτους κάποιο από τα πλοία που εκτελούν δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου, θα βρίσκεται σε ακινησία. Πότε το ένα και πότε το άλλο.

Το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.) θα συνεδριάσει είτε τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου, είτε τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου. Δεν προβλέπονται σημαντικές αλλαγές μέχρι τότε, εκτός αν στην επόμενη συνεδρίαση του συμβουλίου κατατεθεί αίτημα δρομολόγησης υδροπτέρυγου.

Αυτό θα γίνει μεν δεκτό, αλλά αν εμφανισθεί στην περιοχή νέος επιχειρηματίας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θεωρείται βέβαιο ότι η εταιρίες θα προετοιμαστούν για ν΄ αντιδράσουν.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Μένει μόνο ο εξοπλισμός του νέου παιδικού σταθμού

Επόμενο άρθρο

Έλλειμμα χρήσεως 1.856.433,76 ευρώ - Στον απολογισμό του δήμου Καβάλας για το 2012