• 1 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

3 μήνες με αναστολή για χρέη στον ΟΑΕΕ

 3 μήνες με αναστολή για χρέη στον ΟΑΕΕ

Ένας ακόμη επαγγελματίας από το Νομό Καβάλας ήταν κατηγορούμενος χθες στο τριμελές για χρέη προς τον ασφαλιστικό του φορέα, δηλαδή τον ΟΑΕΕ. Επρόκειτο για χρέη που δικάστηκαν δεύτερη φορά μετά από έφεση και αφορούσαν τα έτη 2006 – 20011. Το ποσό που οφείλει για το χρονικό διάστημα που ήδη αναφέραμε ο επαγγελματίας, ξεπερνά τις 20.000 ευρώ. «Δεν μπορώ να πληρώσω. Περιμένω πως και πως για να γίνει η καινούρια ρύθμιση. Ζητώ αναβολή», είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της αναβολής, τον τιμώρησε με μια ήπια σχετικά ποινή, φυλάκιση τριών μηνών με τριετή αναστολή.

Σημειώνουμε ότι αυτές οι υποθέσεις πλέον χρεών προς τον ΟΑΕΕ, είναι κάθε φορά και λιγότερες στα δικαστήρια λόγω της διαφορετικής τακτικής που ακολουθεί το ασφαλιστικό ταμείο. Αναθέτει τις εκκρεμότητες στο κέντρο είσπραξης ασφαλιστικών εισφορών, το οποίο αντί να οδηγεί τις υποθέσεις στη δικαιοσύνη, βεβαιώνει τα χρέη κάθε επαγγελματία στην εφορία.

Στον ΟΑΕΕ Καβάλας, περιμένουν εντός των ημερών πληροφορίες για τη δυνατότητα ρύθμισης παλαιότερων χρεών σε 72 έως 100 δόσεις. Η πληροφορία που υπάρχει από την Αθήνα είναι ότι λεπτομέρειες για τη δυνατότητα αυτής της ρύθμισης θα γίνουν γνωστές σήμερα Παρασκευή ή το αργότερο την ερχόμενη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης