Dark Mode Light Mode

3 προφυλακίστηκαν, 1 ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Το Σάββατο από το πρωί μέχρι το μεσημέρι απολογήθηκαν στην αναπληρώτρια – ανακρίτρια Καβάλας, τέσσερεις από τις 6 κατηγορούμενους για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση που την προηγούμενη εβδομάδα εξάρθρωσε η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας.

Οι κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν το Σάββατο είναι οι τέσσερις που κατοικούνε στην Καβάλα. Δύο ακόμη από την Αθήνα, θ΄ απολογηθούν σήμερα. Από τους τέσσερεις όλοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες, που τους αποδίδει το κατηγορητήριο, τρεις κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Θα καταβάλει εγγύηση δύο χιλιάδων ευρώ, θα δίνει το παρόν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.

Ο νεαρός που έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έχει την ηπιότερη κατηγορία απ΄ όλους τους εμπλεκόμενους. Κατηγορείται ειδικότερα για συνέργεια σε μία από τις πράξεις που αποδίδονται στην εγκληματική οργάνωση.

Όπως οι τέσσερεις κάτοικοι Καβάλας κατηγορούμενοι στην υπόθεση αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, έτσι θα κάνουν σήμερα οι δύο άλλοι εμπλεκόμενοι στην ίδια υπόθεση, που έχουν συλληφθεί κι έχουν μεταχθεί στην Καβάλα από την Αθήνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Νέα συνάντηση για το εκθεσιακό κέντρο

Επόμενο άρθρο

Η πιο κρίσιμη εβδομάδα αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει