Dark Mode Light Mode

3 συλλήψεις για 8,5 κιλά χασίς

Η ομάδα δίωξης ναρκωτικών του τμήματος Ασφαλείας Καβάλας βρήκε και κατέσχεσε χθες 8,5 κιλά χασίς. Η έρευνα άρχισε στην Καβάλα σε σπίτι 58χρονου κτηνοτρόφου. Συνεχίστηκε στο αυτοκίνητο του. Βρέθηκαν μικρές ποσότητες χασίς. Όμως στο χοιροστάσιο του σε χωριό του πρώην Δήμου Ορεινού βρέθηκαν 8 κιλά και 400 γραμμάρια. Συνελήφθησαν ο 58χρονος, ο γιος του 24 ετών και αλλοδαπός εργαζόμενος στο χοιροστάσιο 25 ετών.

*Χθες το μεσημέρι στην Θάσο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη επιβατικό αυτοκίνητο. Τραυματίστηκε θανάσιμα ο 75 ετών οδηγός του. Ελαφρά η 70 ετών σύζυγος του και συνοδηγός. Το συμβάν έγινε πλησίον της Σκάλας Μαριών.

*Στο Χρυσοχώρι Νέστου χθες 50χρονος που όπως αποδείχθηκε είναι κάτοικος Αλεξάνδρειας Ημαθίας προσποιήθηκε τον εφοριακό. Επισκέφθηκε ηλικιωμένη γυναίκα στην οποία είπε ότι ο γιος της οφείλει στην εφορία 500 ευρώ. Η ανυποψίαστη γυναίκα του έδωσε τα χρήματα! Μετά κατήγγειλε το γεγονός. Στις φωτογραφίες που της έδειξαν αναγνώρισε τον δράστη, που είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές από προηγούμενη ίδια δράση του.

 

Προηγούμενο άρθρο

Βαριά ήττα της Ένωσης με 98-71

Επόμενο άρθρο

Κινδυνεύει το ΤΕΕ