Dark Mode Light Mode

3.600 ευρώ πρόστιμο σε ταβέρνα του Ν. Καβάλας λόγω «ζωντανής» μουσικής

Τον περασμένο Ιούνιο και μετά από διαμαρτυρίες περιοίκων η αστυνομία βρέθηκε σε κατάστημα εστίασης (ταβέρνα) του Ν. Καβάλας, σε εξωτερικό χώρο της οποίας υπήρχε ορχήστρα και «ζωντανή» μουσική.

Αποδείχθηκε ότι αυτό γίνονταν παράνομα. Κατατέθηκε μήνυση. Αρχικά το πρόβλημα ήταν μόνο η παράβαση του ωραρίου κατά 10 λεπτά! Για το διοικητικό μέρος της παράβασης ενημερώθηκε ο οικείος Δήμος.

Εν τω μεταξύ του περιστατικού έλαβε γνώση και η Διεύθυνση Υγείας. Πέραν της αρχικής παράβασης του ωραρίου θερινής κοινής ησυχίας, ο έλεγχος που έκανε η υπηρεσία της ΠΕ Καβάλας απέδειξε ότι το κατάστημα δεν δικαιούνταν να έχει «ζωντανή» μουσική.

Έτσι το συνολικό πρόστιμο που επιβλήθηκε έφθασε στο ποσό των 3.600 ευρώ! Ο επαγγελματίας προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη, η οποία απέρριψε την προσφυγή του διατηρώντας το πρόστιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επαγγελματίας επιχείρησε να γλιτώσει το αρχικό και μικρό πρόστιμο. Με τα έγγραφα που προσκόμισε στην αστυνομία προκάλεσε επιπλέον έλεγχο της Διεύθυνσης Υγείας. Και όσα από αυτήν επακολούθησαν.

Προηγούμενο άρθρο

Βαγγέλης Παππάς: «Εγώ τις κουμπάρες δεν τις παίζω….»

Επόμενο άρθρο

Έτοιμο το ψηφοδέλτιο Καβάλας του Δ. Καγκελίδη – Ποιοι συμμετέχουν