Dark Mode Light Mode

3 ακόμη μήνες παράταση στο έργο των Κρηνίδων λόγω ΔΕΔΔΗΕ

Το Γυμνάσιο και το Λύκειο Κρηνίδων έχουν επιστρέψει στο ανακαινισμένο κτίριο τους. Λειτουργούν εκεί κανονικά.

Το έργο ενεργειακής αναβάθμισης δεν έχει ολοκληρωθεί. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες σε σχέση με τη σύνδεση των νέων υποδομών του κτιρίου με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

Αρχικά δόθηκε χρόνος ενός μήνα. Ο μήνας πέρασε, η εκκρεμότητα συνεχίζεται. Εξ αυτού του λόγου η Δημοτική Επιτροπή στη συνεδρίαση της την Τρίτη αποφάσισε να δοθεί νέα οριακή παράταση. Ακόμη τριών μηνών.

Αυτό που είναι να γίνει στο σχολικό κτίριο δεν αφορά μόνο τον ανάδοχο, αφορά τον ανάδοχο και τον ΔΕΔΔΗΕ. Κι επειδή τα πράγματα δεν θα είναι σύντομα, επιλέχθηκε η τελευταία οριακή παράταση να έχει διάρκεια τρεις μήνες.

Με άλλη απόφαση της η Δημοτική Επιτροπή ξεκίνησε τη διαδικασία για να μισθωθούν δύο όροφοι γραφείων στην πολυκατοικία του Δήμου στην οδό Ομονοίας (χώροι της Δημωφέλειας όσο αυτή υπήρχε).

Κάθε όροφος με χώρους 280 τμ. Αν νοικιαστούν σε δύο ιδιώτες, το ποσό είναι 2.000 ευρώ το μήνα ανά όροφο. Αν και τους δύο ορόφους νοικιάσει ο ίδιος, τότε επωφελείται έκπτωσης. Σημειώνουμε ότι το ποσό είναι το ελάχιστο που ζητά ο Δήμος.

Προηγούμενο άρθρο

Η Νοέλ Μπάξερ σε εκδήλωση στην Καβάλα με ένα ντοκουμέντο!

Επόμενο άρθρο

Το «Riviera» ήρθε, το «Europa 2» ματαίωσε