Dark Mode Light Mode

3 μήνες υπομονή για τους γιατρούς των Νοσοκομείων Καβάλας και Δράμας

Τουλάχιστον τρεις ακόμη μήνες θα συνεχιστούν τα προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου της Δράμας, ειδικά στην Παθολογική του κλινική.

Αυτό σημαίνει ότι τρεις ακόμη μήνες θα κάνουν εφημερίες στη Δράμα γιατροί και από την Καβάλα. Αυτό επίσης σημαίνει ότι ασθενείς από τη Δράμα θα συνεχίσουν να απευθύνονται στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Γιατί τα προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου της Δράμας επηρεάζουν και αφορούν σε μεγάλο βαθμό το Νοσοκομείο Καβάλας. Τον μήνα Οκτώβρη γιατροί από την Καβάλα κάνουν 7 εφημερίες στη Δράμα.

Στη Βουλή συζητήθηκαν χθες επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών της Δράμας, του κ.  Θεόφιλου Ξανθόπουλου και του κ. Τάσου Νικολαΐδη για το ενδεχόμενο ομαδικών παραιτήσεων γιατρών στο Νοσοκομείο Δράμας.

Ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης υποσχέθηκε την άμεση επαναπροκήρυξη των 13 θέσεων μόνιμων γιατρών με πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους. Αποτέλεσμα θα υπάρξει, αν υπάρξει, σε τρεις μήνες από σήμερα.

Μέχρι τότε η υφιστάμενη κατάσταση συνεχίζεται. Επηρεάζει αρκετά τη λειτουργία και του Νοσοκομείου Καβάλας. Ελπίζοντας ότι τα πράγματα στο μεταξύ δεν θα χειροτερέψουν.

Γιατί γιατροί του Νοσοκομείου Δράμας ετοιμάζονται να παραιτηθούν. Κι αν κάνουν πράξη την απειλή τους, τότε μία ακόμη φορά θα αντικατασταθούν (στις εφημερίες) και με γιατρούς του Νοσοκομείου Καβάλας.

Προηγούμενο άρθρο

Το «Riviera» ήρθε, το «Europa 2» ματαίωσε

Επόμενο άρθρο

Χαράλαμπος Χρυσανίδης: «Η ανοργανωσιά της διοίκησης συνεχίζεται»