Dark Mode Light Mode

4 φωτογράφοι εκθέτουν φωτογραφίες τους στο Aparto Bistro Cafe – Bar

Επανέρχεται στις εκθέσεις το Aparto Bistro Cafe – Bar.

Από σήμερα φιλοξενεί 4 γνωστούς φωτογράφους με πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες τους. Μιλήσαμε με τον Γιώργο Μυτιληνό, έναν εκ των τεσσάρων.

Η συνέντευξη

Ερ: Το απόγευμα της Πέμπτης (σήμερα) στις 19:30 στο Aparto Bistro Cafe – Bar πραγματοποιείται εκδήλωση εγκαινίων έκθεσης φωτογραφίας. Είστε ένας από τους τέσσερις φωτογράφους που εκθέτουν φωτογραφίες τους. Μιλήστε μας σχετικά για το τι θα συναντήσουμε στην έκθεση.

Απ: Τα τελευταία χρόνια το Aparto Bistro Cafe – Bar επιδεικνύει μια «στροφή» στον πολιτισμό, αλλάζοντας -επιτυχημένα- το χαρακτήρα του χώρου του. Είμαστε τέσσερις φωτογράφοι, ένα τμήμα της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας, Παράρτημα Καβάλας. Οι φωτογραφίες μας είναι θεματικές. Ο κ. Χρυσοχόου έχει φωτογραφίσει τα Μετέωρα, εγώ παρουσιάζω τον υγροβιότοπο της Κερκίνης, μ’ ένα σύμπλεγμα πουλιών σε επτά φωτογραφίες που θα σας εκπλήσσουν. Ο κ. Ηλιάδης παρουσιάζει το Master Φωτογραφίας του, μ’ έργα από μηχανουργεία της περιοχής και ο κ. Μπαλτατζής παρουσιάζει δύο έγχρωμες «μπάλες» σύννεφων στην Καβάλα. Ο Μπάμπης Τσουρουκίδης και ο Σάββας Λαζαρίδης θα στήσουν την έκθεση, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιούνται το απόγευμα της Πέμπτης (σήμερα). Έχουν σταλεί περισσότερες από 1000 προσκλήσεις στους πολίτες της Καβάλας. Τέλος, να σας ενημερώσω πως το Παράρτημα Καβάλας τα Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας από τις 7 έως και τις 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιεί την ετήσια, μεγάλη του έκθεση στον ισόγειο χώρο της Μεγάλης Λέσχης, με συμμετοχή 12 μελών.

Προηγούμενο άρθρο

Η Καβάλα ζητά να διοργανώσει μια μεγάλη διεθνή έκθεση μουσικής

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024