Μιλάμε ότι τα αποσυμφορητικά μύτης είναι σε έλλειψη στα Φαρμακεία της Καβάλας αυτή την περίοδο.
Από τον Γενάρη και μετά οι γρίπες Α και Β έχουν κυριαρχήσει και ταλαιπωρούν πολύ κόσμο.
Και μιλάμε για ιούς μεταλλαγμένους πιο ανθεκτικούς και με X LARGE διάρκεια.
Τα παλιά τα χρόνια μετά από 3 ημέρες ήσουνα περδίκι.
Σήμερα αν δεν κλείσεις δεκαήμερο δεν μπορείς να συνέλθεις.
Αφήστε που υπάρχουν και περιπτώσεις ανθρώπων που μία τέτοια γρίπη τους έχει στείλει ακόμα και στο Νοσοκομείο.
Την έκανε την κολοτούμπα και ο Ζελένσκι μετά το bulling που δέχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο οβάλ γραφείο του Τραμπ.
Η μαγκιά του άντεξε με το ζόρι 4 ημέρες.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ντόναλντ Τραμπ έστειλε επιστολή με την οποία δηλώνει έτοιμος να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να υπογράψει την συμφωνία με τις ΗΠΑ για τα ορυκτά της χώρας του.
Αυτή η συμφωνία όπως καταλαβαίνετε θα είναι και το διαβατήριο της ειρήνης με την Ρωσία.
Έχει βέβαια σημασία το γεγονός αυτή η κολοτούμπα από την μεριά του Ζελένσκι έγινε αμέσως μετά την συνάντηση του με του Ευρωπαίους ηγέτες στην Μεγάλη Βρετανία.
Εκεί προφανώς θα του εξηγήσανε ότι η συμμαχία της Ευρώπης στον πόλεμο με την Ρωσία δεν είναι ικανή για να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι και θα πρέπει να βρει τρόπο να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον Αμερικανό πρόεδρο.
Και αυτό έκανε με μια απλή κυβίστηση.
Αυτά είπε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά την διάρκεια της πρώτης του ομιλίας στο Κογκρέσο και τον χειροκροτούσανε όρθιοι οι Ρεπουμπλικάνοι.
Διαβασμένος από τους επικοινωνιολόγους του εμφανίστηκε ο Μητσοτάκης προχθές στην Βουλή στην διάρκεια της προ ημερησίας συζήτησης για τα ΤΕΜΠΗ αναγνωρίζοντας ότι το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ δεν είναι ευνοϊκό για την κυβέρνηση θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποδείξει ότι δεν υπάρχει συγκάλυψη.
Έπαιξε για άλλη μια φορά το χαρτί της ταπεινότητας αναγνωρίζοντας τα λάθη που έχουν γίνει, επιχείρησε για άλλη μια φορά να αντιπροσωπεύσει την σταθερότητα στην χώρα μας και υποσχέθηκε ότι το 2027 η Ελλάδα θα έχει και σύγχρονα τρένα και συστήματα που θα διασφαλίζουν την ασφάλεια των δρομολογίων.
Βέβαια αυτή την φορά δεν μπόρεσε, παρά την φιλότιμη προσπάθεια, να κρύψει την αλαζονεία από την οποία διακατέχεται όχι μόνο ο ίδιος αλλά και όλη η κυβέρνηση του.
Αυτά τα λίγα και για σήμερα.
Καλημέρα και καλή δύναμη.
ΑΛΟΡΑ !