Dark Mode Light Mode

40χρονη στο νοσοκομείο από δάγκωμα σκύλου

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μίλησε χθες συμπολίτης, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Με τρόπο ιδιαίτερα γλαφυρό περιέγραψε περιστατικό που είχε συγγενικό του πρόσωπο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Πρόκειται για μία 40χρονη γυναίκα η οποία κινούνταν πεζή στον κόμβο Φαλήρου όταν τη δάγκωσε σκύλος.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Με αφορμή του συγκεκριμένο περιστατικό, το συγγενικό της πρόσωπο εκμυστηρεύθηκε στην ΠΡΩΙΝΗ τις ανησυχίες του σχετικά με το πρόβλημα των αδέσποτων. Όπως είπε, ο ίδιος είναι φιλόζωος αλλά διαπιστώνει ότι η νομοθεσία για τα ζώα και ειδικά για τα αδέσποτα, δεν τηρείται στο δήμο Καβάλας. Οι υπεύθυνοι, τόνισε χαρακτηριστικά, οφείλουν να πράττουν τα προβλεπόμενα από τον ισχύοντα νόμο.

Το περιστατικό και τη διαμαρτυρία του συμπολίτη πληροφορήθηκε από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΠΡΩΙΝΗΣ η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, που έκανε παρέμβαση επισημαίνοντας: «Είναι αλήθεια ότι τελευταία αυξήθηκε ο αριθμός των αδέσποτων στο δήμο Καβάλας. έχουμε δύο χώρους γι’ αυτά. Ο νόμος επιβάλλει στειρώσεις κι εμβολιασμούς, στη συνέχεια ωστόσο και το αργότερο εντός 15 ημερών τα ζώα πρέπει να απελευθερώνονται. Η δουλειά που κάνει ο Ζήσης Μπόνιας είναι εξαιρετική. Ζητούμε από το συμπολίτη να μας περιγράψει το αδέσποτο σκυλί που επιτέθηκε στο συγγενικό του πρόσωπο προκειμένου να το περισυλλέξουμε. Εφόσον έχουμε τα χαρακτηριστικά του αδέσποτου σκύλου θα ακολουθήσουμε τη νόμιμη διαδικασία».

Προηγούμενο άρθρο

Κι άλλες εκδηλώσεις, αυτήν φορά με χρήματα και της Περιφέρειας

Επόμενο άρθρο

Δημοτικές παρεμβάσεις σε 21 σχολικά κτήρια του Δήμου Καβάλας