Dark Mode Light Mode

500 σακούλες τροφίμων συγκέντρωσε το Επιμελητήριο Καβάλας

Στο ισόγειο κατάστημά του συγκέντρωσε τρόφιμα κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων το Επιμελητήριο Καβάλας, προκειμένου αυτά να διανεμηθούν σε οικογένειες με σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Στη συγκέντρωση τροφίμων βοήθησαν τα σωματεία ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, ξυλουργών, το Επιμελητήριο με δική του ενίσχυση, αλλά και πολίτες που κατέθεσαν τις προσωπικές τους προσφορές.

Περίπου πεντακόσιες σακούλες συγκεντρώθηκαν, το περιεχόμενο των οποίων μπορεί να ήταν φτωχικότερο από παρόμοια πρωτοβουλία η οποία είχε εκδηλωθεί το περασμένο Πάσχα, αλλά σαφώς και θεωρείται ικανοποιητικό ως σύνολο. Η ποσότητα που συγκεντρώθηκε διανέμεται με τη βοήθεια της Ιεράς Μητροπόλεως Φ – Ν – Θ και με τη βοήθεια του συλλόγου ΠΝΟΗ σε οικογένειες της περιφερειακής ενότητας Καβάλας. Κάποιες από τις σακούλες τροφίμων διανεμήθηκαν στα δημοτικά διαμερίσματα Τούζλας, Νέας Περάμου, καθώς και στον ιερό ναό Αγίου Χριστοφόρου της Ελευθερουπόλεως.

Ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου, δημόσιες ευχαριστίες απεύθυνε από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΠΡΩΙΝΗΣ ο Τάσος Μεταξάς προς όλους όσους συνέδραμαν στην πρωτοβουλία και σε εταιρείες όπως ο όμιλος Μασούτης, η «Διακίνηση» στο Ακροβούνι, η βιομηχανία ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ-ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ, ο Πρόδρομος Ιωσηφίδης.

Το Επιμελητήριο φιλοδοξεί να μονιμοποιήσει την ανθρωπιστική πρωτοβουλία του καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο στις εορταστικές περιόδους. Αφενός οι ανάγκες των πολιτών παραμένουν διαρκώς έντονες και αφετέρου η δράση μπορεί να συνεχιστεί εάν οι προσφορές καταθέτονται με ανάλογους ρυθμούς. Από την πλευρά του ο σύλλογος ΠΝΟΗ κρατά ορισμένα αποθέματα τα οποία και διανέμει σταδιακά σε αρκετές οικογένειες.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Νέος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ο Γιώργος Γερομάρκος

Επόμενο άρθρο

Προπονήθηκαν σήμερα Κούτεφ- Κοτίτσας με τον ΑΟΚ