Dark Mode Light Mode
Τα παιδιά είναι καλά – I bambini stanno bene
50χρονη με καταγωγή από Καβάλα βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύζυγο της στην Γερμανία!
Αυτοκίνητο στο θάλασσα, στο λιμανάκι των Σφαγείων! (φωτογραφίες)

50χρονη με καταγωγή από Καβάλα βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύζυγο της στην Γερμανία!

Μια 50χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Νικήσιανη Καβάλας βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύζυγο της στην Γερμανία!
Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της η δημοσιογράφος Βάσω Μώραλη :
Ο δράστης της δολοφονίας της συγχωριανής μας στο Kunzelsau της Γερμανίας (και σύζυγος της αδικοχαμένης Λίτσας Ανδρούδη), ο 61χρονος Τάκης Βάσσιος, το απόγευμα του Σαββάτου (χθες) ήταν πλέον σε κατάσταση να προσαχθεί από την Αστυνομία στο δικαστήριο της περιοχής κατοικίας του ζευγαριού και στη συνέχεια να συλληφθεί για ανθρωποκτονία της συζύγου του “εξ αμελείας” -βάσει της απόφασης του δικαστηρίου.
Σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας δεν αναφέρονται λεπτομέρειες για το έγκλημα, παρά μόνο ότι οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε συγκρότημα διαμερισμάτων του Kunzelsau προχθές (Παρασκευή) το μεσημέρι και εντόπισαν σε διαμέρισμα αρχικά τον άνδρα με σοβαρή αιμορραγία από αυτοτραυματισμό και στη συνέχεια τη γυναίκα ήδη νεκρή.
Το ανακριτικό έργο τώρα ξεκινά.
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ανανεωμένη, βάσει νεώτερων πληροφοριών):
Σε σοκ βρίσκεται σήμερα η μικρή κοινωνία του χωριού μας, της Νικήσιανης Παγγαίου Καβάλας, λόγω μιας τραγωδίας που διαδραματίστηκε χθες το απόγευμα περίπου 2.500 χλμ μακριά μας και αφορά στο τραγικό τέλος μιας συγχωριανής μας, ως θύματος ενδο-οικογενειακής βίας!
Στη “Νικήσιανη της Γερμανίας” (όπως αποκαλείται η κωμόπολη Kunzelsau της περιοχής της Στουτγάρδης, όπου διαμένουν μόνιμα και εργάζονται εδώ και δεκαετίες εκατοντάδες Νικησιανιώτες), δολοφονήθηκε η 50χρονη συγχωριανή μας Λίτσα Ανδρούδη από το χέρι του συζύγου της στην κατοικία τους!
Στη συνέχεια ο δράστης (που κατάγεται επίσης από τη Νικήσιανη) επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του και μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο.
Σύμφωνα με ΝΕΩΤΕΡΕΣ πληροφορίες από συμπατριώτες μας στο Kunzelsau, ο σύζυγος (Τάκης Βάσσιος) νοσηλεύεται χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του.
Το ζευγάρι έχει δυο ενήλικα τέκνα.
Όσοι τους γνώριζαν και στο χωριό και στη Γερμανία μιλούν για μια πρόσχαρη και κοινωνική γυναίκα κι έναν “πολύ ήσυχο άνδρα”.
Ποιες ακριβώς ήταν οι συνθήκες και η αιτία του εγκλήματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στα παιδιά και στις οικογένειες (στη Γερμανία και στην Ελλάδα) των δυο συγχωριανών μας για τα τραγικά συμβάντα.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της αδικοχαμένης Λίτσας εν ειρήνη!
Πηγή: FB
Προηγούμενο άρθρο

Τα παιδιά είναι καλά – I bambini stanno bene

Επόμενο άρθρο

Αυτοκίνητο στο θάλασσα, στο λιμανάκι των Σφαγείων! (φωτογραφίες)