Dark Mode Light Mode

6 παιδικά ντυσίματα για το φθινόπωρο

Το καλοκαίρι έχει τελειώσει και πολλοί γονείς αναζητούν παιδικά ντυσίματα για το φθινόπωρο. Τα παιδιά έχουν αρκετές σκέψεις για την έναρξη των σχολείων, ενώ από την άλλη οι γονείς σκέφτονται όλες τις υποχρεώσεις που θα έχουν κατά τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς. Ο χρόνος τη σημερινή εποχή ενέχει διάφορους περιορισμούς. Ευτυχώς όμως, υπάρχουν πολλές ιδέες που μπορούν να δώσουν στυλ και άνεση στα παιδιά. Μερικές από αυτές ακολουθούν παρακάτω.

Χαριτωμένα και ζεστά hoodies

Όσο περνάνε οι μέρες και οι εβδομάδες, ο καιρός θα γίνεται όλο και πιο κρύος. Έτσι λοιπόν, έρχεται η στιγμή για να ξεκινήσει η μετάβαση από τα καλοκαιρινά στα πιο ζεστά ρούχα. Μια τέτοια επιλογή είναι τα hoodies. Είναι άνετα, κομψά, ενώ μπορούν να συνδυαστούν με πολλά παντελόνια. Έτσι, θα δημιουργείτε νέες εμφανίσεις, ενώ δε θα αγχώνεστε για το αν κρυώνει το παιδί σας.

Military μοτίβα

Και ποιος δεν λατρεύει το military στα παιδικά ρούχα! Είναι μια ευέλικτη επιλογή, που συνδυάζεται αρκετά εύκολα, ενώ η διαχρονικότητα του το καθιστά τάση κάθε φθινοπώρου και χειμώνα. Προτιμήστε το σε φούτερ ή φόρμα, ή ακόμη και σετ και το παιδί σας θα το λατρέψει.

Neon τα τελευταία χρόνια

Το Neon έχει γίνει αρκετά δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, με τα παιδικά φθινοπωρινά ρούχα να μην αποτελούν εξαίρεση. Οι neon αποχρώσεις είναι διασκεδαστικές, παιχνιδιάρικες, και προσφέρουν άψογο στυλ. Τα κορίτσια θα λατρέψουν αποχρώσεις του ροζ, του πορτοκαλί και του πράσινου, ενώ τα αγόρια θα δυσκολευτούν να αντισταθούν στο μωβ, το μπλε, το κίτρινο και το πράσινο. Αυτή την σεζόν αξίζει να ενταχθούν σε μια παιδική γκαρνταρόμπα.

Τζιν παντελόνια

Δε γίνεται να σκεφτείτε μια παιδική γκαρνταρόμπα χωρίς να έχετε στο νου σας τα τζιν παντελόνια. Είναι σημαντικό να βρείτε το κατάλληλο ζευγάρι, και όταν βρεθεί να είστε βέβαιοι πως θα συντροφεύσει το παιδί σας για καιρό. Για να το πετύχετε αυτό, μπορείτε να επιλέξετε ένα νούμερο μεγαλύτερο, διότι τα παιδιά αναπτύσσονται πολύ γρήγορα. Προτιμήστε όμως τα τζιν που είναι μαλακά και άνετα. Είναι σημαντικό να μπορούν να αντέξουν διάφορες καταστάσεις, από παιδικές χαρές, σχολείο και φροντιστήρια, μέχρι και τις έντονες κινήσεις που πραγματοποιούν όταν παίζουν ή συναντιούνται με τους φίλους τους.

Motivational quotes

Τα motivational quotes, δηλαδή τα ενθαρρυντικά σλόγκαν είναι μια τάση του τελευταίου διαστήματος και βρίσκει αρκετούς οπαδούς και στα παιδιά. Τα μπλουζάκια με ενθαρρυντικές φράσεις θα προσφέρουν στυλ στο παιδί σας. Την ίδια στιγμή, θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση του. Ό,τι χρειάζεται δηλαδή για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του το φθινόπωρο και τον χειμώνα!

Αστείες κάλτσες

Πολλοί γονείς αντιμετωπίζουν το εξής πρόβλημα: Τα παιδιά τους δεν θέλουν να φορούν κάλτσες, με αποτέλεσμα να τις βγάζουν αρκετά συχνά. Για να πείσετε τα παιδιά σας να αγαπήσουν αυτό το αξεσουάρ, επιλέξτε μαλακά ζευγάρια, με αστεία σχέδια και χρώματα. Τα παιδιά σας σίγουρα θα τα αγαπήσουν και θα αρχίσουν να νιώθουν άνετα σε αυτά.

Με τα χαριτωμένα hoodies, τα military μοτίβα, τα τζιν παντελόνια, τα neon μοτίβα, όπως επίσης και τα motivational quotes στα ρούχα, τα παιδιά θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα όμορφο και άνετο φθινόπωρο, γεμάτο άνεση, δράση και διασκέδαση.

Προηγούμενο άρθρο

Η Χριστίνα Γκέντζου στην Καβάλα για την 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Επόμενο άρθρο

Καθαρισμός Κράνους Μηχανής: Ένας Πλήρης Οδηγός