Dark Mode Light Mode

6000 ευρώ για μία εκπομπή στην Ιχθυόσκαλα

Πριν από ένα περίπου μήνα το διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού κεντρικών αγορών και αλιείας, ενός καινούριου οργανισμού στον οποίο εντάσσεται και η ιχθυόσκαλα Καβάλας, είχε αποδεχθεί πρόταση ιδιωτικής εταιρίας για την εκτέλεσης προγράμματος προβολής του οργανισμού. Τώρα ο ίδιος οργανισμός εξειδικεύει τη συνεργασία του με την ιδιωτική εταιρία στο πλαίσιο της τηλεοπτικής εκπομπής του σταθμού ALPHA «νόστιμη γη». Η εκπομπή παρουσιάζεται από το σεφ μαγειρικής Βασίλη Καλλίδη.

Ειδικότερα ο Οργανισμός θα πληρώσει 6.000 ευρώ συν ΦΠΑ κυρίως για την παραγωγή μιας εκπομπής, που θα προβάλει και τον ίδιο τον Οργανισμό, κυρίως όμως την Ιχθυόσκαλα Καβάλας.

Η εκπομπή «νόστιμη γη», θα δημιουργήσει, λέει η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού, ειδικό εορταστικό επεισόδιο που θα μεταδοθεί στις 9.00 το βράδυ, την παραμονή των Χριστουγέννων, από τον προαναφερθέντα τηλεοπτικό σταθμό. Θα προβάλει ειδικό περιεχόμενο από την Ιχθυόσκαλα Καβάλας.

Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει πλάνα και προβολή των εγκαταστάσεων της Ιχθυόσκαλας στην Καβάλα, επικοινωνία βασικών μηνυμάτων, αναφορές στο ρόλο και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, δημιουργία ειδικής συνταγής από τα προϊόντα της Ιχθυόσκαλας, αναφορά στην αγορά του καταναλωτή και διαφημιστικό χρόνο 100 δευτερολέπτων σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης στα διαλείμματα της εκπομπής, για την προβολή της αγοράς του καταναλωτή.

Η αγορά του καταναλωτή είναι ένας νέος θεσμός που δημιουργήθηκε πρόσφατα στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας. Η αγορά του καταναλωτή λειτουργεί κάθε μέρα και την Κυριακή στο Ρέντη, όπου προσφέρονται φθηνά προϊόντα στο καταναλωτικό κοινό.

Με βάση την εκπομπή που θα κινηματογραφηθεί στην ιχθυόσκαλα της Καβάλας, ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας θα προβάλει αυτό το καινούριο θεσμό της αγοράς του καταναλωτή, που είναι κεντρικός, δηλαδή μόνο στην αγορά του Ρέντη.

Ήδη οι εκπρόσωποι της Ιχθυόσκαλας ενημερώθηκαν ότι το τηλεοπτικό συνεργείο για τα γυρίσματα της εκπομπής θα βρίσκεται στην Ιχθυόσκαλα αργά το βράδυ της Παρασκευής 6 Δεκέμβρη, ξημερώματα Σαββάτου 7 Δεκέμβρη. Εκεί θα είναι όλο το τηλεοπτικό συνεργείο και ο παρουσιαστής της εκπομπής και σε διάφορα σημεία της Ιχθυόσκαλας θα γίνουν τα τηλεοπτικά γυρίσματα του αφιερώματος στην ιχθυόσκαλα της Καβάλας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Σύσκεψη για τα μειωμένα δρομολόγια των φέρι μποτ

Επόμενο άρθρο

Ο Κώστας Ευθυμιάδης σχολιάζει τις επιλογές υποψηφίων στους δήμους Καβάλας & Παγγαίου