Dark Mode Light Mode

67ο Φεστιβάλ Φιλίππων – Ευχαριστήριο

To 67ο Φεστιβάλ Φιλίππων πέρασε πια στην ιστορία κι εμείς αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν και φέτος στη μεγάλη επιτυχία του.

Ο Πρόεδρος κ. Αρχέλαος Γρανάς, το Διοικητικό Συμβούλιο, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια κ. Εύα Οικονόμου – Βαμβακά και οι εργαζόμενοι του θεάτρου ευχαριστούμε θερμά όλο τον κόσμο που στήριξε με τη συγκινητική παρουσία του τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και στη συνέχεια όλους αυτούς που συνέβαλαν έμπρακτα στην υλοποίησή του.

Πρώτα και πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε τους εθελοντές του 67ου Φεστιβάλ Φιλίππων που για μια ακόμη χρονιά ήταν συγκινητικά κοντά μας. Ευχαριστούμε επίσης το Δήμο Καβάλας που χρηματοδότησε το σύνολο των δράσεων του Φεστιβάλ, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με την υποστήριξη του οποίου πραγματοποιήθηκε το 8ο Διεθνές Εργαστήριο Αρχαίου Δράματος καθώς και το EFFEA European Festivals Fund for Emerging Artists, που συνέβαλε στη πραγματοποίηση και μετακίνηση της παραγωγής «Φωτογραφίες» ενώνοντας τις δράσεις μας με τις δράσεις σπουδαίων Φεστιβάλ του Εξωτερικού, και χαρίζοντας μας πολύτιμη εξωστρέφεια.

Ευχαριστούμε ακόμα την Αρχαιολογική Υπηρεσία Καβάλας και ιδιαίτερα τους αρχαιοφύλακες που ξενύχτησαν μαζί μας, την Υπηρεσία Καθαριότητας και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας, το ΕΚΑΒ, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία Καβάλας, τον Αστυνομικό Σταθμό Κρηνίδων, τον Οργανισμό Λιμένος, το ΚΤΕΛ Καβάλας που μας ταξίδευε, το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καβάλας που σε όλες τις παραστάσεις παρείχε αφιλοκερδώς τις πολύτιμες υπηρεσίες του και την Ιατρική Εταιρεία Καβάλας για την προσφορά απινιδωτή.

Παράλληλα ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: Εnergean Oil & Gas S.A., τη Βιομηχανία Σωλήνων Πολυαιθυλενίου ΒΕΗ αλλά και τους χορηγούς επικοινωνίας μας ΕΡΤ 3, ΕΡΤ Καβάλα, Cosmote Τv, Εφημερίδα των Συντακτών, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, ελculture.gr, in2Life, TETRAGWNO.GR, Theatermag.gr. για την έμπρακτη υποστήριξή τους.

Ευχαριστούμε τέλος, συνολικά όλα τα ΜΜΕ και το δημοσιογραφικό κόσμο, που συνέβαλαν ουσιαστικά με το χρόνο και το χώρο που μας διέθεσαν, στην επιτυχία της μεγάλης αυτής διοργάνωσης. Κι επειδή πίσω από κάθε παράσταση κρύβεται η συμβολή πολλών ξεχωριστών ανθρώπων, ευχαριστούμε το διοικητικό (Τόνια Μανάλη, Έφη Πριμικυρλίδου, Βέρα Λαζαρίδου, Χρύσα Πουρτουλίδου, Ολυμπία Σουγκάρη, Στέισι Χίντρι) και το τεχνικό (Γιώργος Μαστοράκης, Γιάννης Σταυρίδης, Κώστας Γαρουφαλίδης, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Παναγιώτης Λαζαρίδης) προσωπικό του ΔΗΠΕΘΕ που στήριξε με τις ιδέες και την ενέργεια του το σύνολο των δράσεων.

Τέλος ευχαριστούμε τον Αλέξανδρο Κόκκα για τον ιδιαίτερο γραφιστικό σχεδιασμό του 67ου Φεστιβάλ αλλά και όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στις παραγωγές μας και έδωσαν την ψυχή και το μυαλό τους σε αυτές. Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς αυτούς.

Aλλά επειδή το «ευχαριστώ» είναι μια λέξη μόλις εννέα γραμμάτων που αδυνατεί να συμπεριλάβει όλα τα συναισθήματα που μας γέμισε το 67 Φεστιβάλ Φιλίππων και τη διαδρομή στο φως που μας χάρισε, βάζουμε μια άνω τελεία και αποχαιρετάμε πλήρεις το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου, όπου ελπίζουμε και πάλι, όλοι μαζί, να συν-δημιουργήσουμε ένα Φεστιβάλ ακόμα πιο φωτεινό από το φετινό.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Καβάλα: Η κακοκαιρία έβαλε stop στα Ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού

Επόμενο άρθρο

Τένις: Νέα διεθνής διάκριση για τον Νικόλα Χατζηαβραάμ