Dark Mode Light Mode

6η παράταση στο έργο της πλατείας Καπνεργάτη

Ομόφωνη απόφαση έλαβε στη συνεδρίαση της προχθές η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας, για μια ακόμη παράταση (6η συνολικά) στο έργο της πλατείας Καπνεργάτη.

Είναι παράταση λίγων ημερών, εβδομάδων ή μηνών κι όπως φαίνεται δεν θα είναι η τελευταία. Το συμπέρασμα προκύπτει από το ιστορικό των εργασιών και την πρόοδο του έργου. Τούτη την φορά η παράταση χορηγήθηκε και εξαιτίας του καύσωνα.

Το έργο έχει καθυστερήσει μέσω παρατάσεων, για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 20 μηνών. Πολλές φορές η διοίκηση του Δήμου έχει εξηγήσει ότι υποχρεώνεται να χορηγεί τις παρατάσεις αφού αν κηρύξει έκπτωτο τον εργολάβο τότε το πρόβλημα θα είναι μεγαλύτερο.

Μετά τη συζήτηση του θέματος η Επιτροπή προχθές αποφάσισε:

«Εγκρίνει τη χορήγηση παράτασης της 2ης, 3ης, 4ης τμηματικής προθεσμίας καθώς και της συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανάπλαση και Επέκταση Δικτύου Πεζοδρόμων στην περιοχή της Πλατείας Καπνεργάτη» όπως αναλύεται παρακάτω, σύμφωνα με τα προαναφερόμενα: 2η – Πλατεία Καπνεργάτη – Οδός Αβέρωφ: στις 30/09/24. 3η – Πλατεία παιχνιδιού (έργο ως την οδό Βενιζέλου): στις 30/11/24. 4η – Έργα πρασίνου – Εξοπλισμός – Δίκτυα: στις 31/12/24 Συνολική προθεσμία έργου: 31/12/24.

Προηγούμενο άρθρο

Ένα γήπεδο γεμάτο ξερά κομμένα χόρτα!

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024