cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

7 μποφόρ δημιούργησε μικροπροβλήματα στο λιμάνι

 7 μποφόρ δημιούργησε μικροπροβλήματα στο λιμάνι

Πολλά και διάφορα -μικρά ως επί το πλείστον- προβλήματα δημιούργησε στο κεντρικό λιμάνι και στην παράκτια περιοχή της πόλης ο χθεσινός νοτιάς 7 μποφόρ. Σήμερα θα διαπιστωθεί τι άφησε πίσω του στο ευρισκόμενο σε εξέλιξη έργο θωράκισης κι επέκτασης του προσήνεμου μόλου. Οι περισσότερες ανησυχίες αφορούν τη συγκεκριμένη περίπτωση. Με μια πρώτη ματιά το 1/3 των φυσικών ογκόλιθων φαίνεται να μετακινήθηκε αφού παρασύρθηκε από τη θάλασσα. Διαπιστώθηκε επίσης μετατόπιση του αμφίβιου φάρου. Αυτό το πρόβλημα λύθηκε χθες το μεσημέρι, όταν βελτιώθηκαν οι καιρικές συνθήκες. Εντελώς συμπτωματικά χθες το πρωί (παρά την κακοκαιρία) η ανάδοχος εταιρία επανήλθε στο έργο. Την ώρα των 7 μποφόρ μηχανήματα της όπως και προσωπικό της εγκαθίσταντο πάλι στη περιοχή πίσω από τις παλαιές αποθήκες. Λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας και της εκ νέου έναρξης των εργασιών θα γίνει άμεσα αυτοψία στην άκρη του μόλου από την επιβλέπουσα υπηρεσία.

Κατά τα άλλα ένα μικρό ερασιτεχνικό σκάφος βυθίστηκε από τα νερά της θάλασσας, αρκετά κινδύνευσαν αφού επί ώρα αν και δεμένα στο λιμάνι προσέκρουαν στις σκάλες που υπάρχουν δίπλα τους. Η κατάσταση στις παλαιές αποθήκες επιβαρύνθηκε ενώ η άφιξη του πλοίου Ταξιάρχης ήταν μια ολόκληρη περιπέτεια. Το πλοίο έδεσε κάθετα στον προσήνεμο μόλο για να προστατευτεί από τον καιρό. Όταν έφευγε για να συνεχίσει το δρομολόγιο του έγινε κάτι σαν θαύμα. Ο καιρός «έσπασε» κι έτσι το πλοίο βγήκε με ασφάλεια από το λιμάνι.

Διαβάστε επίσης