Dark Mode Light Mode

Aύριο η Ενωση με Παναθηναϊκό

Η Ενωση αγωνίζεται αύριο εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό στο εξ αναβολής παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής. Το ματς θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και δε θα μεταδοθεί από την τηλεόραση. Είναι μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών. Η αποστολή της Καβαλιώτικης ομάδας βρίσκεται από χθες στην Αθήνα. Ξεκίνησε στις 10 το πρωί, οδικώς.

Η Ενωση βρίσκεται στην πρωτεύουσα για ένα παιχνίδι τυπικής διαδικασίας. Το προτελευταίο στη φετινή πορεία της, στην Α1. Μένει ακόμη το Σαββατιάτικο παιχνίδι με το Ρέθυμνο στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Η βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί: Ολυμπιακός 47, Πανιώνιος 44, Παναθηναϊκός 42, ΠΑΟΚ 42, Ρέθυμνο 41, Ικαρος 37, Αρης 37, Απόλλων Πάτρας 35, ΚΑΟΔ 35, Κολοσσός 33, Ελευσίνα 32, Περιστέρι 31, Καβάλα 29.

Ο Παναθηναϊκός έχει 2 παιχνίδια λιγότερα, η Καβάλα ένα. Επίσης από ένα παιχνίδι λιγότερο έχουν Ολυμπιακός, Ηλυσιακός, Απόλλων Πάτρας.

*Τέλος και ο Ταϊρού

Ο Ντέιβιντ Ταϊρού έφυγε πριν το Πάσχα για την Αμερική και δεν… ξαναγύρισε. Αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ της Ενωσης, λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Ο Ταϊρού ήρθε στην Καβάλα στην εποχή Κορωνιού. Δε μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα. Καλός χαρακτήρας, φιλότιμος αλλά όχι για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Προσπάθησε να βοηθήσει, δεν έκανε αγγαρεία αλλά είχε αποκτηθεί όχι για να κάνει τη διαφορά. Πάντως δεν προκάλεσε αρνητικά σχόλια εις βάρος του. Ο Ταϊρού είναι ο δεύτερος μετά τον Στιβ Πάνος που αποχωρούν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την Ενωση.

*Μετά το πρωτάθλημα… περιμένουμε τοποθέτηση Παπακωνσταντίνου

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κώστας Παπακωνσταντίνου περιμένει την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, προκειμένου να ανοίξει τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα που αφορά τον ίδιο και την ομάδα.

Φυσικά θα κάνει και τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώνεται εντελώς άδοξα για την Ενωση.

Ο πρόεδρος της Ενωσης φαίνεται ότι επιθυμεί να συνεχίσει στο πόστο του προέδρου αλλά το σίγουρο είναι ότι ψάχνει περισσότερες βοήθειες. Βοήθειες που δεν τις είχε φέτος.

Ο Παπακωνσταντίνου ελάχιστα βοηθήθηκε στο οικονομικό. Η Α2 μάλιστα είναι και ένα πρωτάθλημα που δεν έχει έσοδα, οπότε ο βαθμός δυσκολίας δε θα είναι μικρός. Παρά το γεγονός ότι δε θα υπάρχει το ίδιο μπάτζετ στο ρόστερ αλλά και σε πολλά άλλα. Κάποια σενάρια που κυκλοφοράνε ότι θέλει να φύγει από την ομάδα και ότι ήδη έχει βρει αγοραστή, μάλλον δεν αληθεύουν.

Ο ίδιος βέβαια θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα κριθούν τα πάντα. Υπάρχει αγωνία για το πώς θα πορευτεί η ομάδα στη μετά πενταετή παρουσία της, στην Α1 κατηγορία.

 

Προηγούμενο άρθρο

Συναυλία του Νίκου Βέρτη στο λιμάνι;

Επόμενο άρθρο

Πιστοποίηση αποκτά το αεροδρόμιο