Dark Mode Light Mode

«Αδέσποτα Κορμιά»: Οριστικά στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου το ντοκιμαντέρ της Ελίνας Ψύκου

Με ομόφωνη απόφαση του, το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, στη σημερινή του συνεδρίαση, έκανε δεκτό το αίτημα της Κινηματογραφικής Λέσχης του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών να παραχωρηθεί το θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου” για την προβολή του ντοκιμαντέρ “Αδέσποτα Κορμιά” της Ελίνας Ψύκου.

Ως γνωστόν η προβολή είχε προγραμματιστεί να γίνει στον Ζέφυρο στις 9 Σεπτεμβρίου αλλά μετά από διαμαρτυρίες θρησκευτικών και παραθρησκευτικών οργανώσεων προς τον αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Μαρκόπουλο, εφευρέθηκε η λύση των «υποτιθέμενων εργασιών στο παρακείμενο αμφιθέατρο του διοικητηρίου» και επεβλήθη η εσπευσμένη διακοπή των προβολών του προγράμματος του Ζέφυρου και το πρόωρο κλείσιμο του θερινού κινηματογράφου.

Η προβολή του ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, χωρίς όμως την παρουσία της σκηνοθέτριας Ελίνας Ψύκου.


Μετά την ακύρωση της καθορισμένης προβολής για την 9η Σεπτεμβρίου, στον θερινό κινηματογράφο Ζέφυρο, ο ΣΦΓΤ Καβάλας, ανακοινώνει ως νέα ημερομηνία, χώρο και ώρα προβολής του ντοκιμαντέρ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΡΜΙΑ της Ελίνας Ψύκου, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024, στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου», ώρα 21:00.

Αγορά εισιτηρίων στο ταμείο του Θεάτρου την ημέρα της προβολής από ώρα 20.00 και προπώληση στη Στέγη του Σ.Φ.Γ.Τ. Κύπρου 16, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου ώρες από 18.00 έως 21.00.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

ΤΠΚ Γρηγορόπουλος P-70 - με όνομα βαρύ σαν ιστορία!

Επόμενο άρθρο

Ο Γιάννης Πασχαλίδης συνυπογράφει ερώτηση για τους χαμηλοσυνταξιούχους