Dark Mode Light Mode

Αετός Οφρυνίου: Ανακοίνωσε Βαλαβανόπουλο, φήμες για Γκέντσογλου

Η πρώτη ηχηρή μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού ανήκει στον Αετό Οφρυνίου.

Η ομάδα του Δήμου Παγγαίου το απόγευμα της Πέμπτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Βαλαβανόπουλου. Ο 29χρονος ικανός σκόρερ τελευταία αγωνίστηκε στον Εθνικό Πειραιώς ενώ πριν στην Κρήτη με τη φανέλα της Επισκοπής.

Ο Βαλαβανόπουλος έχει παίξει στο νομό μας σε Ηρακλή Καβάλας, ΑΟΚ, Νέστο και ΜΑ Ορφανίου. Εκτός νομού σε Ατσαλένιο Κρήτης, Ξάνθη, ΑΟ Δαμάστας, Πανθυραϊκό και Μύκονο. Η απόκτηση του είναι και ένα μήνυμα του Αετού ότι θέλει την άνοδο στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2024-2025.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν ο Αετός πάει και ένα ακόμη μεγάλο μπαμ, ακόμη μεγαλύτερο και από αυτό του Βαλαβανόπουλου… Θέλει να εντάξει στο ρόστερ του, τον Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στον ΑΟΚ μέχρι τον Ιανουάριο και μετά πρωταγωνίστησε ως γνωστό στο Survivor.

Φυσικά δεν είναι εύκολη η περίπτωση. Δεν αποκλείουμε να έχει γίνει πρόταση από τον Αετό στον Σάββα. Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, ο Αετός δεν έχει κλείσει ακόμη τον αντικαταστάτη του Χάρη Παππά αλλά ο Παντελής Στυλιανού είναι στο κάδρο ως πρώτος υποψήφιος.

Μάλιστα έχει ήδη συναντηθεί ο Στυλιανού με τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Λαμπίδη. Σημειώνουμε ότι στον Αετό παρέμειναν στο ρόστερ ο Τσίλογλου και ο Ευσταθίου.


Η ανακοίνωση του Αετού για την απόκτηση του Βαλαβανόπουλου

Μεταγραφή αεροδρομίου μπορεί να χαρακτηριστεί η συμφωνία του Νίκου Καρβέλη (ήταν διακαής πόθος του) και του ΔΣ με τον γνωστό Καβαλιώτη στράικερ Νίκο Βαλαβανόπουλο ο οποίος αναμένεται να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής στην προσπάθεια που θα κάνει ο Αετός για την επιστροφή του στα… Σαλόνια. Νίκο καλώς ήρθες…να είσαι υγιής …και να “πυροβολείς!”.

Προηγούμενο άρθρο

Με 29 βαθμούς από Δευτέρα και στην Καβάλα γεμίζουν οι παραλίες...

Επόμενο άρθρο

Οι επαγγελματίες της Ν. Περάμου στον αντιπεριφερειάρχη