Dark Mode Light Mode

Αυτό το σήριαλ θα έχει πολλά επεισόδια…

Η πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε όλη την χώρα και  κυρίως σε περιοχές της Δυτικής  Ελλάδας  ήταν  ο προπομπός για το επερχόμενο χειμώνα.

Πάντως την εβδομάδα αυτή που θα μας οδηγήσει στο τριήμερο της 28ης του Οκτώβρη ο καιρός βελτιώνεται να η θερμοκρασία επιστρέφει στις λογικές για την εποχή τιμές.

 

Είναι θετικό ότι η Καβάλα είναι μέσα στους 12 δημοφιλέστερους  φθηνούς Ελληνικούς προορισμούς που προτείνεται για το τριήμερο της  28ης Οκτωβρίου.

Στην ίδια λίστα είναι και τα Καλάβρυτα και τα Γιάννινα και η Αράχοβα και το Ναύπλιο και η Καστοριά και άλλοι προορισμοί.

 

Σήριαλ  κανονικό και με πολλά μάλλον επεισόδια το διαζύγιο της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη με τον σύζυγο της  και πατέρα των δύο παιδιών της Μίνωα  Μάτσα.

Η κ.Κεφαλογιάννη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της τον οποίο και κατηγορεί  βασικά για αδιαφορία προς την οικογένεια του αλλά και εξωσυζυγική σχέση με την βοηθό του με την οποία μάλιστα όπως υποστηρίζει κυκλοφορούσε απροκάλυπτα.

Μάλιστα στο αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα τα αναφέρει όλα αυτά με πολλές λεπτομέρειες.

Πάντως από την πλευρά του συζύγου γίνεται αναφορά για βίαιη συμπεριφορά της συζύγου προς του πρόσωπο του.

Και να φανταστείτε αυτά όλα είναι μόνο η αρχή.

Οι δικηγόροι και των δύο πλευρών θα τρίβουν τα χέρια τους αφού καταλαβαίνετε ότι έχει ξεκινήσει ένας δικαστικός αγώνας με πολλές δίκες και αρκετά έξοδα και για τους δύο.

 

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό το βίντεο με το drone των στρατιωτών του Ισραήλ να εντοπίζει μέσα στο βομβαρδισμένο σπίτι στην Λωρίδα της Γάζας  καθισμένο σε μια πολυθρόνα τον τραυματισμένο ηγέτης της  Χαμάς  Γιαχία Σινουάρ.

Ο ηγέτης της Χαμάς σε πρώτη φάση προσπαθεί να χτυπήσει το drone με ένα ξύλο και εν συνεχεία προσπαθεί να διαφύγει , χωρίς όμως επιτυχία, από το σπίτι στο οποίο εντοπίστηκε.

Η συνέχεια είναι γνωστή.

 

Πάντως κανείς μέχρι σήμερα δεν μπορεί να μας πει με σιγουριά τι θα σημαίνει για την εξέλιξη του πολέμου στη Μέση Ανατολή ο θάνατος του Γιαχία Σινουάρ.

 

Πάντως θα έχετε διαπιστώσει ότι σε όλα τα δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τον έκπτωτο Κασσελάκη παίζουν πλέον προς το τέλος των δελτίων και υπάρχει μία προσπάθεια υποβάθμισης του θέματος που μάλλον έχει κουράσει τους πάντες.

 

Ραούλ Μπράβο: «Στην Ελλάδα ζουν όπως στην Ισπανία πριν από 30 χρόνια»

Και να μην μας κακοφαίνεται γιατί κάπως έτσι είναι η αλήθεια.

Ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού είπε μεταξύ άλλων ότι είναι τραγικό εν έτη 2024 να μην μπορεί μία οικογένεια να πάει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι.

Έχει άδικο ;

 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα δείχνουν πως ο θάνατος του Μπάλντοκ οφείλεται σε πνιγμό, αλλά όπως φαίνεται αυτή δεν είναι η ακριβής αιτία. Συγκεκριμένα, από την έρευνα εμφανίζεται ένα εύρημα στην καρδιά, δημιουργώντας υποψίες ότι ο Μπάλντοκ μπορεί να έπασχε από καρδιομεγαλία.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

«Χρέος μας να αντισταθούμε στην απομάκρυνση της Στέγης από το σπίτι της»