Dark Mode Light Mode

Αυτόματες μπάρες στους χώρους στάθμευσης του Νοσοκομείου

Ποσό περίπου 30.000 ευρώ θα διαθέσει το Νοσοκομείο Καβάλας προκειμένου να αγοράσει και να εγκαταστήσει μπάρες στις εισόδους χώρων στάθμευσης που διαθέτει.

Οι μπάρες θα είναι αυτόματες, θα έχουν μηχανισμό ώστε να ανοίγουν και να κλείνουν με κοντρόλ. Τέτοια θα μοιραστούν όπως φαίνεται σε αυτούς που θα έχουν άδεια να παρκάρουν σε συγκεκριμένα σημεία έξω και κοντά στο Νοσοκομείο.

Επίσημες ανακοινώσεις δεν έγιναν ακόμη. Φαίνεται ότι θα επανέλθει η απόφαση διανομής καρτών σε εργαζόμενους- γιατρούς κτλ. Αυτήν την φορά πιο οργανωμένα. Το Νοσοκομείο προσπαθεί να δημιουργήσει εντός των χώρων του ένα επιπλέον σημείο στάθμευσης για 45 οχήματα!

Αυτό φέρεται να βρίσκεται ανατολικά, κοντά στο σημείο των οξυγόνων. Με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση επανέρχεται στα θέματα της στάθμευσης, τα οποία είχε εγκαταλείψει περιμένοντας όπως προκύπτει εξελίξεις.

Κι επειδή αυτές δεν αργούν (όπως π.χ. οι νέες θέσεις στάθμευσης πάνω από το Νοσοκομείο), επανέρχεται να συνεχίσει ότι ξεκίνησε προ μηνών. Σημειώνουμε ότι πρόσφατα μπήκαν περιμετρικά του Νοσοκομείου κι άλλα κολωνάκια.

Οι παράνομες σταθμεύσεις δυστυχώς έχουν επανέλθει ακόμη κι εκεί που υπάρχουν διπλά κολωνάκια!

Προηγούμενο άρθρο

Ένα αστείο ή σατανιστικές τελετές σε παραλία της πόλης;

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024