Dark Mode Light Mode

Αγία Βαρβάρα: Διοργανώνει Camp με Ντέιβιντ Ίνγκραμ και Βαγγέλη Αλεξανδρή

Ο ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας (SANTA BASKET BALL CLUB) διοργανώνει ένα εξαιρετικό Basket ball Camp το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου 2024, στο κλειστό Γυμναστήριο Ποταμουδίων, με τον Αμερικανό θρύλο του μπάσκετ David Ancrum (Ίνγκραμ). Μαζί του θα είναι οι προπονητές Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νίκος Χασόπουλος, και Μάκης Καλανταρίδης.

Το καμπ απευθύνεται σε όλα τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας από 5 έως 18 ετών και θα πραγματοποιηθεί από τις 08.45΄ έως τις 14.30’ και τις δύο ημέρες ενώ το Σάββατο το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν αγώνες επίδειξης μεταξύ των συμμετεχόντων και διαγωνιστικά παιχνίδια, ανά ηλικία και φύλο.

Στο camp μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες όλων των σωματείων της περιοχής μας!

Βιογραφικά Συμμετεχόντων!!!

Ντέιβιντ Ινγκραμ

Ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ είναι ένας από τους κορυφαίους Αμερικανούς σκόρερς που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα, σκοράροντας 33,7 πόντους κατά μέσο όρο τα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε στη χώρα μας με τον Ηρακλή. Η προπονητική του καριέρα είναι εξίσου σημαντική στις ΗΠΑ και κυρίως στις αναπτυξιακές ηλικίες συνεργαζόμενος με διακεκριμένους προπονητές και εξέχοντα κολλέγια και για το λόγο αυτό, η παρουσία του στο camp είναι εξαιρετικά τιμητική για την περιοχή μας.

Βαγγέλης Αλεξανδρής

Ο κόουτς Βαγγέλης Αλεξανδρής, ως αθλητής αγωνίστηκε σε ΑΡΗ, ΠΑΟΚ και ΗΡΑΚΛΗ ενώ ως προπονητής έχει καθίσει σε πάγκους πολλών ομάδων μεταξύ των οποίων ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΗΡΑΚΛΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΚΟΛΟΣΣΟ, ΚΑΒΑΛΑ και ΠΑΝΙΩΝΙΟ, έχοντας πετύχει σημαντικές επιτυχίες, με αποκορύφωμα δύο Ευρωπαϊκά τρόπαια με ΑΡΗ και ΜΑΡΟΥΣΙ.

Νίκος Χασόπουλος

Ο Νίκος Χασόπουλος με θητεία σε ΑΡΗ, ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ, ΠΡΩΤΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥκαι ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΌ ένας εξαιρετικός προπονητής μικρών ηλικιών που έχει αναδείξει σημαντικούς αθλητές που αγωνίζονται στις κορυφαίες κατηγορίες της Χώρας!!!

Μάκης Καλανταριδης

Ο coach Μάκης Καλανταρίδης έχει θητεύσει δίπλα σε σπουδαίους προπονητές όπως ο PhillJackson, oRikPitino, ο PatRaily και ο Σούλης Μαρκόπουλος, αλλά και σημαντικές επιτυχίες σε πρωταθλήματα Ανδρών και Εφήβων, με ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ, ΗΡΑΚΛΗ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΟ, ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ κλπ.

Για πληροφορίες συμμετοχής καλέστε στα τηλέφωνα 6976685863, 6988016363 και 6986005948.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Το βλέπω, έρχονται καλύτερες μέρες!

Επόμενο άρθρο

Τάεκβοντό: Αναχωρούν η Λαζάρου Σοφία και ο Προπονητής της Παλτόγλου Χάρης στα Τίρανα