Dark Mode Light Mode

Αγιασμοί και δραστηριότητες τοπικών συλλόγων

Ξεκινάμε την νέα σεζόν στο σύλλογο των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής. Χορευτικό τμήμα 30 Σεπτεμβρίου ώρα 17.00 έως 19.00 στο πρώτο όροφο του Β’ ΚΑΠΗ στο Βύρωνα, ημέρα Δευτέρα και κάθε Δευτέρα.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημέρα του Αγιασμού. Θα πραγματοποιήσουμε εκδρομή στην Θάσο στις 6 Οκτωβρίου, Μοναστήρι Αρχάγγελο, Θεολόγο, Λιμενάρια. Γύρο του πανέμορφου νησιού μας.

Αναλυτικά σε λίγο χρονικό διάστημα. Επίσης στηρίζουμε τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων τού σχολείου μας του 17ου της Αγίας Παρασκευής στα τμήματα που δημιουργεί Ζούμπα καί Πιλάτες. (φωτογραφία)


Την Κυριακή στις 29/9 στις 11 το πρωί, στο σπιτάκι του Συλλόγου Κατοίκων Νεάπολης φιλοξενούμε τον ανθρωπιστικό οργανισμό Kids save lives (Τα παιδιά σώζουν ζωές) για μια σημαντική εκδήλωση για θέματα ζωής που μας αφορούν όλους.

Οι άνθρωποι του οργανισμού θα μας ενημερώσουν για το πρόβλημα των καρδιακών ανακοπών και τις λύσεις που προσφέρει η εκπαίδευση και η τοποθέτηση απινιδωτών. Η παρουσίαση είναι σύντομη και περιεκτική διαρκεί μια ώρα και περιλαμβάνει: Ενημέρωση για τον οργανισμό, το πρόβλημα των καρδιακών ανακοπών.

Σύντομη επίδειξη του πρωτοκόλλου της ΚΑΡΠΑ και της χρήσης του ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ (ΚΑΡΠΑ/AED). Ανάλυση και συμμετοχή στις δεξιότητες αυτές. Ενημέρωση για τα πιστοποιημένα σεμινάρια ΚΑΡΠΑ/AED, iSaveLives app, Χάρτη απινιδωτών, First responders. Συζήτηση. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.


Ο Σύλλογος Εικαστικών Τεχνών και Φιλοτέχνων Ν.Καβάλας (Artattack Καβάλας) ξεκινάει μαθήματα ζωγραφικής με την ζωγράφο Αγγελική Μπίνου στο χώρο του Μουσείου Παραμυθιού από αρχές Οκτωβρίου.

Τα μαθήματα ζωγραφικής απευθύνονται σε παιδιά από ηλικίες 6 ετών και άνω. Θα μάθουμε να σχεδιάζουμε, να ζωγραφίζουμε κλασικά και μοντέρνα έργα με διάφορες τεχνοτροπίες (κολάζ προσθετική πηλού και άλλων υλικών) με μολύβι, κάρβουνο, νεροχρώματα, ακρυλικά… Για περισσότερες πληροφορίες όπως  μέρα και ώρα μαθημάτων) απευθυνθείτε στο τηλ. 6944161113

Προηγούμενο άρθρο

Το πρόβλημα της λειψυδρίας και η Θάσος- Σχολιάζει ο Νίκος Τσιλογιώργης

Επόμενο άρθρο

Ασφυκτικές πιέσεις για να αναλάβει ο ιδιώτης το νέο λιμάνι