Dark Mode Light Mode

Αγιασμοί σε Γυμνάσιο/Λύκειο Κρηνίδων, Ειδικό Νηπιαγωγείο Ν. Καβάλας και Νηπιαγωγείο/Δημοτικό Φιλίππων

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Παιδείας, Χριστόδουλο Μιχαλάκη, Τεχνικών Έργων, Αλέξη Γούλα και Πρωτογενούς Τομέα, Όμηρο Κυριακίδη, και τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Λυδίας και Φιλίππων, Ηλία Παυλίδη και Γιώργο Ζωναρά αντίστοιχα, παρέστη την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024 στις τελετές αγιασμού του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων, του Ειδικού Νηπιαγωγείου Νόμου Καβάλας, στη Λυδία, και του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Φιλίππων.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

Μιλώντας στην τελετή αγιασμού του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων, το οποίο επαναλειτουργεί μετά από 18 μήνες, λόγω της εκτέλεσης εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης, ο κ. Μουριάδης, παρουσία της Διευθύντριας του Λυκείου Κρηνίδων, Αρετής Κώτση και του Διευθυντή του Γυμνασίου Κρηνίδων, Παναγιώτη Παπαδόπουλου, σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως “όσοι φοίτησαν σ’ αυτό το σχολείο το προηγούμενο διάστημα, μπαίνοντας σήμερα μέσα στις τάξεις θα καταλάβουν τη διαφορά.

Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο κτήριο, με σύγχρονες υποδομές και νέο εξοπλισμό, ικανό να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού. Είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλαμε όλοι μαζί.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια ΑΜΘ που έδωσε τα χρήματα, μέσω ΕΣΠΑ, ο Δήμος Καβάλας που πραγματοποίησε όλες τις εργασίες και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων που μας πίεζαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για να παραδώσουμε ένα άρτιο από όλες τις πλευρές σχολικό συγκρότημα. Το μόνο που θα ήθελα από εσάς” είπε στους μαθητές ο Δήμαρχος Καβάλας, “είναι να το σέβεστε και να το φροντίζετε όσο μπορείτε καλύτερα. Το κτήριο αυτό σας ανήκει”.

ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ (ΛΥΔΙΑ)

Λίγη ώρα νωρίτερα, απευθυνόμενος στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του Ειδικού Νηπιαγωγείου Νόμου Καβάλας, το οποίο λειτουργεί από τη φετινή χρονιά στη Λυδία, ο κ. Μουριάδης ανέφερε ότι “ο Δήμος Καβάλας θα σταθεί αρωγός σε κάθε απόπειρα ενίσχυσης του καθημερινού σας αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι μέσα από τη αγαστή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει εδώ και καιρό με την Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου, την κ. Χιδίρογλου, όλα θα κυλήσουν ομαλά κατά τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς”.

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ & ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ

Τέλος, αφού ολοκληρώθηκε η τρίτη κατά σειρά τελετή αγιασμού στο σχολικό συγκρότημα των Φιλίππων, ο Δήμαρχος Καβάλας ευχήθηκε στους μαθητές και τους γονείς τους καλή σχολική χρονιά και έπλεξε το εγκώμιο της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου, Αναστασίας Καραγιάννη, και των συναδέλφων της, για τις διακρίσεις που κατέγραψαν οι μαθητές τους σε διάφορες πανελλαδικές δράσεις τόσο για τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων, όσο και για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.

πηγή: Δήμος Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Χρήστος Ποτόλιας: «Με πρόσχημα την κλιματική κρίση η κυβέρνηση επιβάλλει νέο χαράτσι στο νερό»

Επόμενο άρθρο

Κραυγή απόγνωσης από τους αγρότες της Καβάλας και του Παγγαίου