Dark Mode Light Mode

Αγορά 12.000 rapid τεστ προς 1 ευρώ και 16 λεπτά το καθένα

Η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Αναστασία Τσαμπαζλή υπέγραψε απόφαση προμήθειας με απευθείας ανάθεση 12.000 rapid τεστ.

Για το προσωπικό των δομών και τους οφελούμενους αυτών. Σύμφωνα με την απόφαση η προμήθεια θα γίνει από εταιρία της Θεσσαλονίκης και για κάθε rapid τεστ το Κέντρο θα πληρώσει 1 ευρώ και 16 λεπτά. Η διαδικασία της προμήθειας των 12.000 τεστ σύμφωνα με το νόμο δεν επιβαρύνεται με ΦΠΑ.

Τα μισά τεστ το Κέντρο θα τα παραλάβει άμεσα και τα υπόλοιπα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Η κ. Τσαμπαζλή είπε στην Πρωινή ότι της απόφασης προηγήθηκε έρευνα αγοράς. Στη διάρκεια της οποίας – είπε- προτάθηκαν Rapid τεστ στο Κέντρο που κόστιζαν έως και 7 ευρώ το ένα.

Η κ. Τσαμπαζλή είπε επίσης ότι τα Rapid που θα πάρει το Κέντρο έχουν την προβλεπόμενη πιστοποίηση καταλληλόλητας. Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας ΑΜΘ έχει την έδρα του στην Καβάλα, στην Παιδόπολη αλλά δομές του λειτουργούν στην Ελευθερούπολη, τη Δράμα και στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης.

(Στη φωτογραφία η κ. Τσαμπαζλή στα δεξιά, από παλαιότερη δραστηριότητα του Κέντρου)

Προηγούμενο άρθρο

Alexander Haditaghi: «Καταδικάζουμε τη δολοφονία του Άλκη, θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του»

Επόμενο άρθρο

«Ναι στον οπαδισμό, όχι στις δράσεις μίσους και δολοφονικού ανταγωνισμού»