Dark Mode Light Mode

Αγρότες στην Κομοτηνή για τη διαμαρτυρία το μεσημέρι της Δευτέρας

Μαζική θα είναι η συμμετοχή των αγροτών του Ν. Καβάλας στη διαμαρτυρία που προετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας.

Έξω από το κτίριο της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Κομοτηνή. Τα τρακτέρ δεν θα είναι πολλά. Μόνο συμβολικά κάποια. Κι αυτά από αγρότες της περιοχής της Κομοτηνής και της Ροδόπης. Ενδιαφέρον έχει το τι θα γίνει αμέσως μετά.

Οι αγρότες σκοπεύουν να ετοιμάσουν κι άλλες κινητοποιήσεις. Εκτός αν αποφασίσουν να περιμένουν την επίσκεψη του Υπουργού στην Κομοτηνή. Αυτή αν τελικά γίνει, θα γίνει το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου.

Όπως φαίνεται κι όπως παραδέχονται οι επικεφαλής των αγροτικών συλλόγων της ΑΜΘ, αμέσως μετά τη διαμαρτυρία της Δευτέρας (την επόμενη κιόλας μέρα) θα συσκεφθούν για να αποφασίσουν τις επόμενες τους ενέργειες.

Πολλά φυσικά θα εξαρτηθούν από τη γενικότερη στάση της Κυβέρνησης, τα μέτρα που ίσως ανακοινωθούν, την επίσκεψη Αυγενάκη στην Κομοτηνή κτλ. Μιλώντας στην Πρωινή ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτών Δήμου Παγγαίου κ. Γρηγόρης Γρουζίδης υπερασπίστηκε την έως τώρα τακτική των συναδέλφων του στη ΑΜΘ.

Και το γεγονός ότι οι κινητοποιήσεις τους άργησαν κι αρχίζουν τη Δευτέρα. Επέμενε ότι υπάρχει σημαντικό οικονομικό πρόβλημα για όλους τους Έλληνες αγρότες. Ζήτησε περισσότερα χρήματα και π.χ. στη χρέωση του πετρελαίου για τους αγρότες, πολύ φθηνές χρεώσεις. Όπως, είπε, γίνεται στο εξωτερικό.

Προηγούμενο άρθρο

Ο Σάββας Μιχαηλίδης υποψήφιος πρόεδρος της Π.Ε.Δ. ΑΜΘ;

Επόμενο άρθρο

Εντός του μήνα σε χρήση η κερκίδα του «Αλεξάνδρα Δήμογλου»