Dark Mode Light Mode

Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΟΚ: Γνωρίστε τους Νίκο Σουμουλίδη & Γιώργο Αγγελίδη

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Καβάλα με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει τον υπεύθυνο προπονητή τερματοφυλάκων, Νίκο Σουμουλίδη.

Ο Νίκος έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου και ειδικότερα στην εκπαίδευση τερματοφυλάκων, θα αναλάβει και αυτή την σεζόν την καθοδήγηση των παιδιών της ακαδημίας μας με στόχο την ποιοτική ανάπτυξη και την προσωπική τους εξέλιξη.

Αρμοδιότητες του Νίκου που αναλαμβάνει:

1. ** Εκπαίδευση και ανάπτυξη των τερματοφυλάκων:**
– Σχεδιασμός και εκτέλεση προπονητικών προγραμμάτων που επικεντρώνονται στην τεχνική, τα αντανακλαστικά και τη φυσική κατάσταση των τερματοφυλάκων.

2. **Αξιολόγηση επιδόσεων:**
– Διαρκής παρακολούθηση και αξιολόγηση των επιδόσεων των τερματοφυλάκων, παρέχοντας ανατροφοδότηση και κατευθύνσεις για τη βελτίωση.

3. **Στρατηγική προετοιμασία:**
– Εκπαίδευση στη στρατηγική προετοιμασία για αγώνες, τονίζουν τη σημασία της ψυχολογίας και της συγκέντρωσης.

4. **Συνεργασία με τους άλλους προπονητές:**
– Στην εκπαίδευση των τερματοφυλάκων, συνεργάζεται στενά με τους υπόλοιπους προπονητές της ακαδημίας για την εξασφάλιση μίας ολιστικής προοπτικής στην εκπαίδευση των παιδιών.
5. **Προώθηση αξιών:**
– Καλλιεργεί τις αξίες του αθλητισμού όπως η ομαδικότητα, ο σεβασμός και η αφοσίωση.

Ο Νίκος Σουμουλίδης είναι αφοσιωμένος στην αποστολή του να εξελίξει τους μελλοντικούς τερματοφύλακες του Α.Ο. Καβάλα, προσφέροντας τους τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να διαπρέψουν στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Καβάλα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα. Ακολουθήστε μας στην πορεία μας προς την κορυφή!


Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την ανάληψη των καθηκόντων του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Καβάλας από τον κ. Γιώργο Αγγελίδη.

Ο Γιώργος Αγγελίδης, με βαθιά γνώση του ποδοσφαίρου και πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση και την καθοδήγηση νέων ταλέντων, έρχεται να ενισχύσει την ακαδημία μας με την απαράμιλλη αφοσίωση και το πάθος του για το άθλημα.

Ο κ. Αγγελίδης αναλαμβάνει μια στρατηγικής σημασίας θέση στην ακαδημία μας, με τις ακόλουθες βασικές αρμοδιότητες και προτεραιότητες:

Καθοδήγηση και Υποστήριξη Προπονητών:** Εξασφάλιση της ποιότητας των προπονητικών προγραμμάτων και ενθάρρυνση της συνεχιζόμενης επαγγελματικής ανάπτυξης των προπονητών μας.

– **Σχεδιασμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων:** Δημιουργία και εφαρμογή πρωτοποριακών προπονητικών προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα διδασκαλίας και ανάπτυξης των νέων αθλητών.

– **Αξιολόγηση Ταλέντων:** Ανάπτυξη ενός λεπτομερούς συστήματος αξιολόγησης των παικτών, βοηθώντας κάθε αθλητή να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του.

– **Ανάπτυξη Συνεργασιών:** Ενίσχυση των συνεργασιών με σχολεία, αθλητικούς συλλόγους και άλλους φορείς, προάγοντας ένα ευρύτερο δίκτυο υποστήριξης για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας.

– **Προσαρμογή και Εφαρμογή Τεχνολογικών Λύσεων:** Χρήση σύγχρονων τεχνολογιών για τη βελτίωση της προπόνησης, της ανάλυσης και της παρακολούθησης της προόδου των αθλητών.

– **Προώθηση Αξιών και Ηθικής:** Προώθηση της σημαντικότητας της πειθαρχίας, της συνεργασίας και του σεβασμού τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ο Γιώργος Αγγελίδης φέρνει μαζί του μια φρέσκια προοπτική και μια ανανεωμένη ενέργεια στην ακαδημία μας. Με την ισχυρή πίστη του στην ομαδική δουλειά, την αφοσίωση και την επιμονή, είναι βέβαιο ότι τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

Προσβλέπουμε με ενθουσιασμό στις συμβολές του κ. Αγγελίδη και τη βέβαιη επιτυχία της ακαδημίας μας υπό την καθοδήγησή του.

Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ


Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου μέσου Μιχάλη Κούλαλη, ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στον Πιερικό και έχει θητεύσει μεταξύ άλλων στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ, στον Αιγινιακό, την ΑΕ Λευκίμμης και σε ομάδες της Κύπρου.

Μιχάλη καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία κι επιτυχίες!

Προηγούμενο άρθρο

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας του ΑΟΚ

Επόμενο άρθρο

Γ. Πασχαλίδης - Πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για τα Άτομα με Αναπηρία