Dark Mode Light Mode

Άκης Τελίδης: «Αν δεν ήταν υποψήφια Δήμαρχος η Αναστασία Ιωσηφίδου δεν είχα λόγο να ξανά κατέβω»

Η ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Άκη Τελίδη λύνει πολλές απορίες. Ολοκληρωμένα και χωρίς κανένα σημείο αμφιβολίας για τον ίδιο:

«Έρχεται μια περίεργη εκλογική αναμέτρηση στις αυτοδιοικητικές εκλογές! Φάνηκε από τις βουλευτικές ότι ο τρόπος που ψηφίζει το εκλογικό σώμα ,ο τρόπος που στηρίζει, άλλαξε! Τα λόγια ,οι υποσχέσεις ,τα προγράμματα επι χάρτου δεν πείθουν πλέον! Για εμένα η μόνη επιλογή είναι η Αναστασία Ιωσηφίδου.

Mια επιτυχημένη δικηγόρος, μια άξια Πρόεδρος Δημωφέλειας, ένας ικανός αποτελεσματικός και δίκαιος άνθρωπος! Η ηθική της και η καλοσύνη της δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις. Όσοι την γνωρίζουν το ξέρουν καλά! Το έχω πει πολλάκις ότι αν δεν ήταν Υποψήφια Δήμαρχος δεν είχα λόγο να ξανά κατέβω, αφού χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον άλλον υποψήφιο λείπει από κάποιους το όραμα και από άλλους ο τρόπος!

Όντας δίπλα της από την πρώτη ημέρα, πριν δυο χρόνια όταν ξεκινήσαμε όλη αυτή την προσπάθεια δεν το έχω μετανιώσει στιγμή γιατί καθημερινά αποδεικνύει το ποσό άξιζε την στήριξη μου! Δεν περίμενα να δω ποιος υποψήφιος Δήμαρχος προπορεύεται.

Δεν περίμενα να ζητήσω έστω και το ελάχιστο για να συνταχθώ με μια παράταξη. Δεν έχω μάθει να περιμένω κάτι. Το μόνο που έχω μάθει είναι με την βοήθεια του Θεού, να προσπαθώ, να μάχομαι, να αγωνίζομαι για ότι αξίζει!

Και αυτή η προσπάθεια αξίζει. Στο τέλος πιστεύω θα σας πείσει να την στηρίξετε! Για εμένα, δεν μου αρέσουν τα λόγια, με γνωρίζετε, δεν μοιάζεις για Δημοτικός Σύμβουλος αποκρίνονται οι περισσότεροι που με γνωρίζουν. Όμως για αυτό με εκλέξατε το 2014 και το 2019! Δεν είσαι δήθεν λένε άπαντες.

Δεν θα γίνω ποτέ γιατί δεν νιώθω τίποτα παραπάνω από κανέναν! Ότι σας υποσχεθώ το κάνω, και για αυτά που φαντάζουν δύσκολα ξέρετε πολλοί από εσάς ότι έχω τον τρόπο να δίνω λύσεις! Έχω μάθει να ακούω πάντα τον συνομιλητή μου λόγω της φύσης της δουλειάς μου.

Έρχομαι στην θέση του άλλου. Νοιώθω οτι ως άνθρωπος ήρθα στην ζωή για να βοηθήσω και να προσφέρω στον συνάνθρωπο με απόλυτη δικαιοσύνη και σεβασμό στην αξία του και στην προσωπικότητα του! Και πάλι σας ευχαριστώ από καρδιάς που με στηρίζετε σε κάθε βήμα της ζωής μου! Για πάντα θα είμαι ευγνώμων! Για πάντα δίπλα σας!».

Προηγούμενο άρθρο

Λήξη του περιστατικού στις Καμάρες: Ο νεαρός Ρομά πείστηκε και κατέβηκε

Επόμενο άρθρο

Βγήκε από τη ΜΕΘ ο εργαζόμενος της Καθαριότητας του Δήμου Παγγαίου