Dark Mode Light Mode

Ακόμη δύο αφίξεις κρουαζιερόπλοιων αυτήν την εβδομάδα!

Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι ήρθαν χθες το πρωί στην Καβάλα με το γνωστό μεγάλο κρουαζιερόπλοιο «Voyager of the Seas».

Βγήκαν από το πλοίο αρκετά νωρίς, με αποτέλεσμα στις 10 το πρωί κάποιοι να επέστρεφαν ήδη! Πήγαν παντού. Στην Παναγία και στο Φρούριο. Στις παραλίες για μπάνιο. Στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.

Στην πόλη της Δράμας, στα οινοποιία της Δράμας, στην πόλη της Ξάνθης. Όσοι δεν περπάτησαν ή δεν μπήκαν σε ταξί, εξυπηρετήθηκαν με 14 λεωφορεία. Και πάλι μεταξύ των 3.924 επιβατών αρκετοί ήταν νέοι. Κάποιοι με τις οικογένειες τους.

Οι περισσότεροι Αμερικανοί. Το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου είναι 1.178 άνδρες και γυναίκες. Χθες υπήρχαν και τέντες στο σημείο που έδεναν οι λάντζες ώστε να υπάρχει προστασία από τον ήλιο.

Οι τέντες δεν υπήρχαν στο δρομολόγιο της προηγούμενης εβδομάδας. Το ίδιο κρουαζιερόπλοιο θα ξανάρθει στην Καβάλα στις 20 Αυγούστου. Επόμενη άφιξη αύριο Πέμπτη, το Celebrity Infinity. Την Κυριακή αναμένεται το Explora 1 ενώ στις 10 Ιουλίου στο λιμάνι θα είναι ταυτόχρονα δύο κρουαζιερόπλοια. Το World Traveler και το Celebrity Infinity.

Προηγούμενο άρθρο

Τρεις νέοι μόνιμοι γιατροί στο Νοσοκομείο

Επόμενο άρθρο

Ο Δήμος Καβάλας καλείται να πληρώσει δημοτικό έργο του 1997!