Dark Mode Light Mode
ΑΟΚ: Επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Samson Ebuka Obioha
Ακόμη ένα βράδυ CosmoHome με ρυθμό, μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια (φωτογραφίες-video)
Μέλος του πληρώματος του «ΔΙΑΓΟΡΑ» στο νοσοκομείο

Ακόμη ένα βράδυ CosmoHome με ρυθμό, μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια (φωτογραφίες-video)

CosmoHome– Ημέρα 6η


Το CosmoHome είναι και πάλι εδώ! Οι Τρίτες και οι Πέμπτες του Αυγούστου θα φιλοξενήσουν συνολικά 18 μουσικές εκδηλώσεις. Οι Τρίτες έχουν στόχο να αναδείξουν νέους καλλιτέχνες με ιδιαίτερο ηχόχρωμα και ταυτόχρονα, να συμπεριλάβουν τους δρόμους και τα σοκάκια της παλιάς πόλης στα καλλιτεχνικά δρώμενα της περιοχής, ενώ οι Πέμπτες είναι αφιερωμένες σε γνωστότερα σχήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και σε παραδοσιακά γλέντια στα χωριά του Δήμου Καβάλας.

Η 2η Πέμπτη του CosmoHome συνεχίστηκε με ρυθμό, μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια σε ένα πολύπλευρο μουσικό ταξίδι. Στο παρκάκι στην αρχή της Θ. Πουλίδου, εμφανίστηκε η Μάγδα Βαρούχα, στο τέρμα της Οδού Ιερολοχιτών οι Argalios, ενώ στην Παλιά Μουσική παραλιακό πάρκο της Νέας Καρβάλης έπαιξαν οι Εμπειροτέχνες.

Η Μάγδα Βαρούχα συνοδευόμενη από εξαιρετικούς μουσικούς παρουσίασε τη μουσική παράσταση παράστασης με τίτλο «Σε Φίλησα κι Αρρώστησα» όπου παρουσίασε δικές τις δημιουργίες αλλά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου ταξιδεύοντας σε δρόμους γνώριμους, αλλά και άγνωστους το κοινό που βρέθηκε στο παρκάκι στην αρχή της Θ. Πουλίδου.

Η Μάγδα Βαρούχα απέδειξε χθες τους λόγους για τους οποίους συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σημαντικότερες φωνές του νέου κύματος των Ελλήνων ερμηνευτών και τραγουδοποιών.

Οι Flicker MotelΝίκος Μπακιρτζής (φωνή, κιθάρες),  Αλέξανδρος Κυριλλίδης (μπάσο, φωνητικά), Δημήτρης Φραντζής (κιθάρες, φωνητικά) και Θανάσης Κωνσταντινίδης (ντραμς, φωνητικά) προσέφεραν στο κοινό που γέμισε την Παλιά Μουσική ένα εκρηκτικό οπτικοακουστικό σόου βασισμένο στο  chorus, το reverb και το overdrive, καθώς και σε εντυπωσιακά visuals τα οποία πλαισίωσαν τα τραγούδια που παρουσίασε το συγκρότημα.

Σε μια ξεχωριστή βραδιά, οι Flicker Motel έγιναν ένα με το ακροατήριο ξεσηκώνοντας και παρασύροντας όσες και όσους βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο της Παλιάς Μουσικής σε μια ροκ βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.

Τέλος, στο τέρμα της Οδού Ιερολοχιτών, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Καβάλας, οι Argalios παρουσίασαν ένα ηχητικό μείγμα με στοιχεία από την τζαζ, την κλασσική και την ψυχεδέλεια, όλες υφασμένες στο αρχαίο groove της δημοτικής μουσικής.

Ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης (πιάνο, ενορχήστρωση), η Όλγα Αλεξίου (νταούλι, φωνή, κρουστά) και η Ζωή Μάντζου (φωνή, κρουστά) προσκάλεσαν το κοινό σε ένα ταξίδι έκφρασης με στόχο το ανθρώπινο συναίσθημα έχοντας ως αφετηρία και σημείο αναφοράς τα αέρινα φωνητικά, τις αρμονίες του πιάνου και το γήινο ήχο του νταουλιού.

Η αγαπημένη ενότητα CosmoHome ολοκληρώνεται την Πέμπτη με τη συναυλία των Χειμερινών Κολυμβητών στην Πλατεία Μωχάμετ Άλη.

Προηγούμενο άρθρο

ΑΟΚ: Επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Samson Ebuka Obioha

Επόμενο άρθρο

Μέλος του πληρώματος του «ΔΙΑΓΟΡΑ» στο νοσοκομείο