Dark Mode Light Mode

Αλλοδαποί αγοράζουν οικόπεδα (και) στο Περιγιάλι

φωτογραφία αρχείου

Υπό ανάπτυξη η συνοικία του Περιγιαλίου, ενδιαφέρει όπως φαίνεται και τους αλλοδαπούς.

Τους Βαλκάνιους, οι οποίοι γενικά είναι ενεργοί στο real estate και στην πόλη και στο Ν. Καβάλας. Έφθασαν ως το Περιγιάλι. Την προηγούμενη εβδομάδα η ΥΔΟΜ εξέδωσε άδεια περίφραξης ενός μεσαίου από πλευράς μεγέθους οικοπέδου στο Περιγιάλι, σε προνομιακό ωστόσο σημείο.

Κοντά στις νέες εργατικές. Κοντά στο βοηθητικό και στο Κολυμβητήριο. Ιδιοκτήτης του είναι αλλοδαπός. Άγνωστες προς το παρόν οι προθέσεις του. Οι νέες οικοδομικές άδειες που ξεχωρίζουν, όλες της προηγούμενης και προ προηγούμενης εβδομάδας, μεταξύ άλλων αφορούν:

Κατασκευή 7 ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων με πισίνες στο Παληό. Υφιστάμενο κατάστημα στη Νέα Πέραμο μετατρέπεται σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Κατασκευάζεται συγκρότημα κατοικιών στη Θάσο. Δύο διώροφες οικοδομές διαμερισμάτων στην παραλία Οφρυνίου.

Συγκρότημα επιπλωμένων διαμερισμάτων και δωματίων στη Θάσο. Διώροφη οικοδομή ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στη Θάσο. Τέλος στη Νέα Καρβάλη κατάστημα δίπλα στη θάλασσα, με άδεια της δεκαετίας του 70, μετατρέπεται σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Προηγούμενο άρθρο

Ελλάς το μεγαλείο σου, με τις αποζημιώσεις από τη συντριβή του Αντόνοβ

Επόμενο άρθρο

Γέρνει ο φωτοσημαντήρας της Ραψάνης!