Dark Mode Light Mode

Ανάδοχος σε απαραίτητο έργο της ΔΕΥΑΚ

Ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι διαδικασίες της ΔΕΥΑΚ για τη δημοπράτηση και την επιλογή αναδόχου ενός απαραίτητου έργου της. Αναγκαίου εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτό θα γίνει στη διασταύρωση των οδών Αλαμάνας και Βουλγαροκτόνου και θα φθάσει ως την οδό Χρ. Σμύρνης. Ώστε να πάψουν να πλημμυρίζουν σε κάθε δυνατή βροχή ισόγεια καταστήματα. Σε όλους τους προαναφερθέντες δρόμους. Τέτοια προβλήματα ανέκυψαν πολλές φορές στο παρελθόν, ειδικά σε καταστήματα επί της Χρ. Σμύρνης. Κοντά στην οδό Βουλγαροκτόνου. Σχετική είναι η φωτογραφία αρχείου.

Το έργο θα κατασκευάσει ένα νέο και μεγαλύτερο δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων προκειμένου μέσω αυτού του αγωγού τα νερά της βροχής να συγκεντρώνονται και να καταλήγουν στη θάλασσα. Που είναι κοντά (περιοχή Ραψάνης). Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ήταν 150.000 ευρώ.

Στο διαγωνισμό κατατέθηκαν τρεις προσφορές και σύμφωνα με το σχετικό πρακτικό, προσωρινός ανάδοχος επιλέχθηκε η εταιρία με τη μεγαλύτερη έκπτωση. Σε ποσοστό 16,78%. Το έργο γενικά δεν είναι μεγάλο. Φαίνεται αυτό και από τον αρχικό του προϋπολογισμό. Λογικά θα αρχίσει πριν το Καλοκαίρι για να ολοκληρωθεί μέσα σε διάστημα λίγων επόμενων μηνών.


Το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου το σωματείο των εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Καβάλας έκανε γενική συνέλευση και κοπή της πίτας του νέου έτους. Η προσέλευση των εργαζόμενων ήταν μικρή. Για ποικίλους λόγους.

Και εξ αιτίας του ότι εκείνη την ώρα αρκετά συνεργεία δούλευαν σε διάφορες βλάβες. Στην κοπή της βασιλόπιτας ήταν ο Δήμαρχος και αρκετοί επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Που κλήθηκαν στην εκδήλωση από τη διοίκηση του σωματείου.

Προηγούμενο άρθρο

Στις 18/2 συνεχίζεται το Καβάλα-Αγρίνιο

Επόμενο άρθρο

Elite League: Σκέφτεται να μην κατέβει ο ΑΟ Αγρινίου για τα εναπομείναντα λεπτά με την Καβάλα