Dark Mode Light Mode

Ανακοίνωσε Βασίλη Αθανασάκη ο ΜΑ Ορφανίου, ο Παπάζογλου στο Παγγαίο

Στην απόκτηση του έμπειρου και ικανού σκόρερ Βασίλη Αθανασάκη που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη Πηγών, προχώρησε ο ΜΑ Ορφανίου.

Ο Μέγας και με τον Αθανασάκη ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την επιθετική του  γραμμή αφού ήδη έχουν αποκτηθεί ο Παντελίδης και Βεζυρόπουλος ενώ έμεινε στο ρόστερ ο Νίκα. Η ανακοίνωση του Μέγα για τη μεταγραφή του Βασίλη Αθανασάκη: Γεμάτο βιογραφικό ,με πολλά γκολ κάθε σεζόν , δύο στοιχεία της επόμενης μεταγραφής στον #ΜΕΓΑ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ !!!

Ένας Πρωταθλητής έρχεται να συμπληρώσει το επιθετικό Quartetto , της ομάδας προσθέτοντας σε αυτό τα δικά του στοιχεία ! Εκρηκτικό το μείγμα λοιπόν , μας προδιαθέτει για εκρηκτικά Σαββατοκύριακα !!! Η Διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον Βασίλη Αθανασάκη, όπου και αυτός θα φορέσει τα ασπρόμαυρα του ιστορικού μας #ΜΕΓΑ!!! Καλώς ήρθες Βασίλη η Διοίκηση , και οι άνθρωποι της ομάδος σου εύχονται υγεία και φυσικά πολλά γκολ !!!

Εν τω μεταξύ ο νεαρός επιθετικός Γιώργος Δημητριάδης τελικά προτίμησε την Αλεξανδρούπολη από τον Βύρωνα ενώ πέρσι αγωνίστηκε δανεικός από τον Πανθρακικό στην ομάδα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου.  Επίσης έχει αγωνιστεί και σε Κ15 της Ξάνθης, Κ17 και Κ19 του Πανιωνίου.  

Προς τον Θερμαϊκό Θέρμης οδεύει ο Σουλεϊμάν Οκάν. Στο Λουτράκι συνεχίζει ο Τάσος Μαγκαφίνης. Στην Α` κατηγορία το Παγγαίο ανακοίνωσε την απόκτηση του ικανού επιθετικού Βάιου Παπάζογλου από τη Δόξα Αμυγδαλεώνα.  

Η ανακοίνωση του Παγγαίου: Το ρόστερ της ομάδας μεγαλώνει εν όψει των αγωνιστών υποχρεώσεων του συλλόγου μας την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν με μία προσθήκη που αφορά την επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο Βάιος Παπάζογλου θα αγωνίζεται την ποδοσφαιρική χρονιά 2024-2025 στον Α.Σ.Παγγαίο. Βάιε καλωσήρθες και καλή επιτυχία!!!

Προηγούμενο άρθρο

Ο Αντώνης Ρέμος τήρησε την υπόσχεση του, χαρίζοντας μια μοναδική συναυλία στην Καβάλα (φωτογραφίες-videos)

Επόμενο άρθρο

ΔΕΔΔΗΕ ακούς; Η Καβάλα χρειάζεται κι άλλο προσωπικό