Dark Mode Light Mode

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ κατά της διαιτησίας του Καρυπίδη (video)

Η παρακάτω ανακοίνωση δεν έχει την πρόθεση να θίξει την Ελληνική Διαιτησία, την οποία σεβόμαστε, κάτι που έχουμε αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν ενώ σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να θεωρηθεί ως μέσο για να μειώσουμε την αξιοσημείωτη και παθιασμένη εμφάνιση της Δόξας Βώλακα στο μεταξύ μας παιχνίδι για την Β’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρόλα αυτά, οι αποφάσεις του κ. Καρυπίδη της ΕΠΣ Κιλκίς, μας δημιούργησαν μεγάλο προβληματισμό και ταυτόχρονα εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ελπίζουμε πως η αρχή της σεζόν να βρήκε τον άρχοντα της αναμέτρησης “μουδιασμένο” από την καλοκαιρινή διακοπή και στο υπόλοιπο της σεζόν, οι αναμετρήσεις οι οποίες θα διευθύνει, να μην συνοδεύονται από τέτοιες στιγμές όπως αυτές του παρακάτω βίντεο.

Καλή σεζόν σε όλους με υγεία. ** Στο βίντεο απεικονίζονται δύο περιπτώσεις που ο άρχοντας της αναμέτρησης δεν είδε πέναλτι ενώ στη τρίτη περίπτωση ξεκινά η φάση του 2-1. Αν βάζαμε και αυτές που “χαρίστηκαν” κίτρινες κάρτες, το βίντεο θα ξεπερνούσε και αυτό με τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Το ΔΣ,

ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα

Προηγούμενο άρθρο

Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των δέκα αδικοχαμένων δασοκομάντος (video)

Επόμενο άρθρο

Γεμίζει σκουπίδια η -χωρίς στέγη- καπναποθήκη στον Άη Γιάννη! (φωτογραφίες)