Dark Mode Light Mode

Αναμενόμενη παράταση για την εκπόνηση μελέτης για τη συνέχιση της Περιμετρικής

Μετά την επίσκεψη που έγινε στο Δασαρχείο Καβάλας την προηγούμενη εβδομάδα, η διοίκηση της Εγνατίας Οδού ΑΕ έλαβε απόφαση παράτασης ως τον Ιούνιο στον μελετητή που ασχολείται με το έργο της συνέχισης της Περιμετρικής.

Μια διαδικασία καθυστέρηση στην… καθυστέρηση. Σημειώνουμε ότι για την ολοκλήρωση της μελέτης πρέπει να δοθεί από το Δασαρχείο άδεια γεωτρήσεων σε δασική έκταση. Η άδεια δεν εξασφαλίστηκε ακόμη.

Η απόφαση της Εγνατίας Οδού ΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ανακοίνωση αποφάσεων της 1062ης Συνεδρίασης του Δ.Σ. 24-11-2023 Θέμα 6 : Παράταση προθεσμίας περαίωσης της σύμβασης με τίτλο «Προγραμματισμός, επίβλεψη και αξιολόγηση Α’ φάσης γεωερευνητικών εργασιών και εκπόνηση γεωτεχνικής μελέτης χωματουργικών έργων στο οδικό τμήμα “Περιμετρική οδός Καβάλας (τμήμα R1402)” –Κωδικός Αναφοράς 5943», Αναδόχου «ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΠΑ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ Α.Ε.», ποσού 65.435,69€ (πλέον ΦΠΑ) Το Δ.Σ., αποφασίζει ομόφωνα, αποδεχόμενο την εισήγηση της υπηρεσίας (Αρ. Απόφ. 5) και εγκρίνει:

Την παράταση της προθεσμίας περαίωσης της σύμβασης με τίτλο «Προγραμματισμός, επίβλεψη και αξιολόγηση Α’ φάσης γεωερευνητικών εργασιών και εκπόνηση γεωτεχνικής μελέτης χωματουργικών έργων στο οδικό τμήμα “Περιμετρική οδός Καβάλας (τμήμα R1402)” – Κωδικός Αναφοράς 5943», Αναδόχου «ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΠΑ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ Α.Ε.», ποσού 65.435,69€ (πλέον ΦΠΑ) μέχρι τις 30.06.2024, χωρίς καμία μεταβολή του συμβατικού και οικονομικού αντικειμένου. O Πρόεδρος Γεώργιος Κωνσταντόπουλος».

Προηγούμενο άρθρο

Γενική συνέλευση δικηγόρων για να συνεχίσουν την αποχή

Επόμενο άρθρο

Επίσημη αναγνώριση στο σύλλογο ξυλορακέτας Καβάλας