Dark Mode Light Mode

Αναγγελία εκλογών του σωματείου «Αίσωπος» για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου

Το πολιτιστικό-φιλοζωικό σωματείο Αίσωπος ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, στις 19:00, στο καφέ Joconda στην Καβάλα, οδός Εθνικής Αντιστάσεως & Δαγκλή 2.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 την ίδια ώρα στον ίδιο τόπο. Της εκλογικής διαδικασίας θα προηγηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση και ο οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης καθώς και η έγκριση ή μη από την εξελεγκτική επιτροπή.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα τακτικά μέλη του σωματείου που είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Η διαδικασία των εκλογών θα διενεργηθεί σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου και την εκλογική διαδικασία που έχει εγκριθεί από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η παρουσία και συμμετοχή όλων των μελών είναι απαραίτητη για την ενίσχυση του έργου του σωματείου μας και την ανάδειξη ενός Διοικητικού Συμβουλίου που θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τα συμφέροντα όλων μας.

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία του σωματείου μέσω email στη διεύθυνση aisopos2017@gmail.com.

 

Με εκτίμηση,

Δέσποινα Αβραμίδου

Πρόεδρος του Δ.Σ. του πολιτιστικού & ζωοφιλικού σωματείου «Αίσωπος»

Προηγούμενο άρθρο

Από την Πολτάβα και μετά, δεκάδες πεσόντες του Νατο στην Ουκρανία

Επόμενο άρθρο

Αυλή και Παλαιά Αυλή στο «μονοπάτι» του Παγγαίου (φωτογραφίες-video)