Dark Mode Light Mode
Όταν βλέπoυμε τους φοιτητές να ξεσηκώνονται
Ανεπανάληπτες στιγμές με 4.000 κόσμο στο παραδοσιακό γλέντι του Άρη Πηγών! (φωτογραφίες-videos)
Κινήσεις με φόντο το μέλλον από τον ΑΟΚ

Ανεπανάληπτες στιγμές με 4.000 κόσμο στο παραδοσιακό γλέντι του Άρη Πηγών! (φωτογραφίες-videos)

Ο Άρης πηγών γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το κλασσικό παραδοσιακό γλέντι έσπασε και πάλι όλα το κοντέρ. Περίπου 4000 κόσμος γλέντησε με τη ψυχή του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο στάδιο του χωριού. Η μοναδική Γιώτα Γρίβα έκλεψε την παράσταση.

Πρώτα απ’ όλα φάνηκε ότι είναι δεμένη με το χωριό, την ομάδα και τον κόσμο. Μαζί της ήταν ο Γιώργος Καραχρήστος, ο Κωστής Ζλατίνης και στο κλαρίνο ο Ζήσης Τσολακίδης. Η διοίκηση του Άρη Πηγών βράβευσε την σειρά εκπομπών «Βίλατζ Γιουνάιτεντ».

Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ, κ. Γιώργος Πριονίδης, ο οποίος συνεχάρη την ομάδα των Πηγών για την άνοδο αλλά και την σπουδαία εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.

Ακόμη βραβεύτηκαν η Χρυσάνθη Νικολοπούλου και ο Χαράλαμπος Τσαλκίδης. Η υποσμηναγός (Ι) Χρυσάνθη Νικολοπούλου από τις Πηγές Καβάλας είναι η πρώτη γυναίκα πιλότος F-16, έχει πάρει μέρος με το μονοθέσιο μαχητικό της σε αερομαχίες και ένιωσε τα πολλά G εκεί ψηλά στο Αιγαίο.

Επίσης και ο Χαράλαμπος Τσαλκίδης είναι πιλότος από την περιοχή και τον τελευταίο καιρό είναι «παρόν» σε όλα τα περιστατικά πυρκαγιών. Τις βραβεύσεις έκαναν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας των Πηγών Δημήτρης Λεπίδας (μεγάλη η προσφορά του, στην πορεία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια) και ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Τουρισμού του Δήμου Νέστου, Μανώλης Ψυχουδάκης.

Ο Άρης πλέον προετοιμάζεται για τη νέα μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του και είναι η συμμετοχή του, στη Γ’ Εθνική.

Προηγούμενο άρθρο

Όταν βλέπoυμε τους φοιτητές να ξεσηκώνονται

Επόμενο άρθρο

Κινήσεις με φόντο το μέλλον από τον ΑΟΚ