Dark Mode Light Mode

Αγγελική Δεληκάρη: «Την Κυριακή ψηφίζουμε και όχι χαλαρά»

Όπως όλα τα στελέχη της ΝΔ έτσι κι η βουλευτής Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη.

Βρίσκεται παντού στην πόλη και το Νομό ώστε να βοηθήσει κι αυτή στη «μάχη» των ευρωεκλογών. Διανομή του εκλογικού υλικού, συζητήσεις με πολίτες. Η κ. Δεληκάρη στέλνει δύο μηνύματα στους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες. Την Κυριακή ψηφίζουμε και δεν ψηφίζουμε χαλαρά.

Η συνέντευξη

Ερ: Τι βλέπετε έξω στον κόσμο όσον αφορά τις Ευρωεκλογές που έρχονται;

Απ: Ο κόσμος όσο πλησιάζουμε προς τις Ευρωεκλογές συνειδητοποιεί ότι πρέπει να πάει να ψηφίσει και να ψηφίσει με βάση τη σταθερότητα στη χώρα. Την οικονομική σταθερότητα, την πολιτική σταθερότητα, την ασφάλεια της χώρας μας. Αρχίζει να βλέπει τα έργα που έχουν γίνει από τη κυβέρνηση της Ν.Δ. Πρέπει να συνεχιστεί το έργο, πρέπει να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις. Να μην γυρίσουμε πίσω σε άλλες καταστάσεις που έχουν φέρει άσχημα αποτελέσματα και συνέπειες. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και η Ν.Δ. θα φτάσει και θα ξεπεράσει το ποσοστό που πήρε στις προηγούμενες Ευρωεκλογές. Κάτι που είναι ο στόχος της.

Ερ: Δεν είναι εύκολο ειδικά οι νέοι άνθρωποι, οι εργαζόμενοι, να πειστούν να πάνε να ψηφίσουν την Κυριακή. Είναι ένα πρόβλημα.

Απ: Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα. Είναι πολλοί που εργάζονται αυτή τη στιγμή, έχει αρχίσει η τουριστική περίοδος σε πολλές περιοχές. Είναι μακριά από τα σπίτια τους. Βρεθήκαμε στη Θάσο το Σαββατοκύριακο που πέρασε, συνομιλήσαμε με τον κόσμο. Είχαμε την επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης. Με αυτούς που συνομιλήσαμε μας είπανε ότι θα πάνε να ψηφίσουν. Είναι ένα ζήτημα όπου το πρωί εκείνης της ημέρας- της Κυριακής-  κάποιος αναλογίζεται την ευθύνη του απέναντι στο κράτος. Πρέπει να σκεφθεί ότι πρέπει να είμαστε πολιτικοποιημένοι πολίτες. Όχι απαραίτητα κομματικοποιημένοι αλλά πολιτικοποιημένοι. Πολλές φορές διαμαρτυρόμαστε, φωνάζουμε αλλά δεν κάνουμε το καθήκον μας. Δεν πηγαίνουμε να ψηφίσουμε. Να δείξουμε είτε τον έπαινο σε αυτά που έχουν γίνει, είτε τη διαμαρτυρία μας. Νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να το σκεφτούμε και να σκεφτούμε σοβαρά το τι πρέπει να ψηφίσουμε. Η ψήφος στις Ευρωεκλογές δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μια χαλαρή ψήφος. Στην Ευρωβουλή παίρνονται σοβαρές αποφάσεις όσον αφορά το μέλλον της χώρας μας, όσον αφορά τα χρήματα που θα δώσει η Ευρώπη στην Ελλάδα. Νομίζω ότι εκεί πρέπει να εστιάσουμε και να δούμε το πρόγραμμα του κάθε κόμματος.

Προηγούμενο άρθρο

Τρία προεκλογικά γεγονότα σήμερα στο Ν. Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Παραχωρημένος στο δημόσιο από παλιά ο 1ος όροφος του κτιρίου «Πασχάλης»;