Dark Mode Light Mode

Αντιμνημονιακή δημοτική πρωτοβουλία στο δήμο Καβάλας

Εκπροσωπώντας τη Λαϊκή Ενότητα Καβάλας μίλησε χθες στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο Μιλτιάδης Σιτσάνης. Το βασικό σημείο των δηλώσεών του αφορούσε στην οργάνωση πολιτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην πόλη μας από την τοπική ΛΑΕ Καβάλας. Σχολιάζοντας άλλα θέματα της επικαιρότητας, ο κ. Σιτσάνης σημείωσε πως τα κόμματα της αντιπολίτευσης πρέπει να προετοιμάζονται για εθνικές εκλογές, τις οποίες και προβλέπει το φθινόπωρο.

Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η απάντησή του αναφορικά με τη ΛΑΕ Καβάλας και τις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο δήμο Καβάλας. Ο κ. Σιτσάνης δεν έκρυψε ότι η ΛΑΕ προσπαθεί να συγκροτήσει μια αυτοδιοικητική κίνηση αντιμνημονιακού χαρακτήρα. Θέλουμε, τόνισε, αυτή η κίνηση να εκφράσει τον πολιτικό χώρο εκτός μνημονίων. Όπως είπε, είναι πολύ πιθανό σύντομα να υπάρξουν νεότερα και μάλιστα τα περιέγραψε πολύ συγκεκριμένα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι όντως έχουν πραγματοποιηθεί κάποιες συναντήσεις προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση με πρωτοβουλία της ΛΑΕ Καβάλας. Στην πρωτοβουλία εμπλέκονται ο Ηλίας Ιωαννίδης, η Αλεξάνδρα Τσανάκα, αν και φαίνεται ότι αυτοί δεν θα είναι οι επικεφαλής της δημοτικής αυτοδιοικητικής κίνησης. Κατά πάσα πιθανότητα αναζητείται επικεφαλής ενώ οι συζητήσεις διεξάγονται με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και με στελέχη συλλόγων, προερχόμενων από τη δημοτική ενότητα Φιλίππων. Φημολογείται ότι γίνεται συζήτηση και με παράγοντες της δημοτικής ενότητας Φιλίππων που ασχολούνται με την αλλαγή όδευσης του αγωγού ΤΑΡ.

Οι δηλώσεις του Μιλτιάδης Σιτσάνη δεν ήταν συγκεκριμένες. Ωστόσο η αισιοδοξία του ήταν φανερή για την εξασφάλιση αποτελέσματος της προαναφερόμενης πρωτοβουλίας, προκειμένου αυτό σύντομα να ανακοινωθεί.

 

Προηγούμενο άρθρο

Βαλκάνιοι και χαμηλού εισοδήματος οι πιο πολλοί τουρίστες της Θάσου

Επόμενο άρθρο

Γεγονός η Πολεοδομία Παγγαίου- Κατατέθηκαν οι πρώτοι φάκελοι!