• 4 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Αντώνης Αντωνίου: «Ο ΑΟΚ αλλάζει προπονητή, συνεχίζουν Διαμαντίδης-Κοσκινάς»

 Αντώνης Αντωνίου: «Ο ΑΟΚ αλλάζει προπονητή, συνεχίζουν Διαμαντίδης-Κοσκινάς»

Με σημερινές του δηλώσεις στο Ραδιόφωνο της Πρωινής, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, Αντώνης Αντωνίου, αναφέρθηκε στη γενική Συνέλευση της ομάδας (19/6) αλλά και το πως θα πορευθεί -διοικητικά και οργανωτικά- από εδώ και πέρα, ενόψει της δημιουργίας νέας ΠΑΕ και της επικείμενης συμμετοχής της στη Super League 2.

Από τη συνέντευξη μάλιστα βγήκανε και ορισμένες ειδήσεις που παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΑΟΚ αλλάζει προπονητή, όπως επιβεβαίωσε σχετικά ο κ. Αντωνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ερ: Μιλήστε μας για τη διαδικασία που περνάει από τον Ερασιτέχνη στη γενική συνέλευση της ερχόμενης εβδομάδας.

Απ: Μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής αλλά και της Super League 2, μας ήρθε το σχετικό έγγραφο από τη διοργανώτρια αρχή, σύμφωνα με το οποίο οφείλουμε μέσα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες να δηλώσουμε συμμετοχή και φυσικά να δημιουργήσουμε τη νέα ΠΑΕ.

Ο Ερασιτέχνης προχωρά σε γενική συνέλευση για να καθοριστεί το μετοχικό κεφάλαιο, το ύψος της μετοχής και να ορίσει την πενταμελή επιτροπή, η οποία θα αναλάβει όλη αυτή τη διαδικασία δημιουργίας της. Μέσα σ’ αυτήν την επιτροπή θα είναι και αυτοί που θα «τρέξουν» την ομάδα στη Σουπερ Λιγκ 2.

Ερ: Θα γίνει σύσταση νέας ΠΑΕ…

Απ: Θα γίνει σύσταση νέας ΠΑΕ. Όλα από την αρχή.

Ερ: Οι προηγούμενες ΠΑΕ -με πιο πρόσφατη αυτή του Χαντιτάτζι- που ενδεχομένως έχουν κάποιες «ανοικτές» υποχρεώσεις, θα επιβαρύνουν τη νέα ΠΑΕ;

Απ: Το χρέος που είναι προς τους παίκτες και την ΕΠΟ, βαραίνει τη νέα ΠΑΕ. Παραμένουν κάποια χρέη και κάποια άλλα θα τα βρούμε μπροστά μας, σε βάθος χρόνου. Θα έρθουν πιο αργά.

Άμεσα χρέη είναι τα ban των παικτών που δεν πλήρωσε ο κ. Χαντιτάτζι. Έγινε μια προσπάθεια για να βρεθεί μια λύση να επικοινωνήσουμε μαζί του αλλά προς το παρόν… αδιαλλαξία. Πέρσι πληρώθηκε ένα μέρος αυτών των χρεών. Δεν είναι πάντως απαγορευτικό το ποσό. Δεν μας… «ματώνει».

Ερ: Θα είναι ο Γιάννης Διαμαντίδης στη νέα ΠΑΕ;

Απ: Θα είναι ο Διαμαντίδης, θα είναι ο Κοσκινάς και το πιθανότερο είναι να παραμείνουν και αυτοί οι άνθρωποι που ήταν φέτος στον ΑΟΚ και βοήθησαν. Άνθρωποι μέσα από την Καβάλα. Δεν αποκλείουμε και κάποιον καινούργιο…

Ερ: Θα έχουμε νέο όνομα της ΠΑΕ;

Απ: Ακριβώς. Θα έχουμε νέο όνομα που θα προταθεί στη γενική συνέλευση. Θα το ψηφίσουν τα μέλη και θα προχωρήσουμε μ’ αυτό. Πάντα υπάρχει μια ανησυχία όχι με τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε αλλά με το Ελληνικό κράτος και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Φέτος όμως φαίνεται τα πράγματα να είναι πιο ξεκάθαρα και πιο απλά.

Ερ: Ξέρουμε αν το πρωτάθλημα θα γίνει σε δυο ομίλους ή σ’ έναν;

Απ: Θεωρώ ότι θα γίνει σε δυο ομίλους. Αντέδρασαν αρνητικά όλες οι ομάδες στην προοπτική του ενός. Είναι κάτι το οποίο θέλουν όλες οι ομάδες. Είναι 10+10. Δεν μπορεί να αλλάξει το νούμερο. Είναι 20 ομάδες.

Ερ: Ορίστηκε κάποια συνάντηση με τον Δήμαρχο για το γηπεδικό;

Απ: Είμαστε σε επικοινωνία. Μιλάνε και οι άνθρωποι που θα αναλάβουν την ομάδα και ο Ερασιτέχνης. Θα γίνει και μια συνάντηση, πιθανότατα πριν τη γενική συνέλευση. Θα ειπωθούν κάποια πράγματα και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Θα εγγυηθεί ο Δήμαρχος κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν. Κάποια έργα έχουν πάρει το δρόμο τους αλλά καθυστερούν λόγο γραφειοκρατίας. Μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θεωρώ ότι τα απαραίτητα θα έχουν γίνει.

Ερ: Η ομάδα αλλάζει προπονητή;

Απ: Ο ΑΟΚ αλλάζει προπονητή, ο κόσμος θα ενημερωθεί σχετικά πολύ σύντομα, μπορεί και πριν την ημερομηνία της γενικής συνέλευσης να έχει ανακοινωθεί…

Διαβάστε επίσης