Dark Mode Light Mode

ΑΟ Ποταμιάς: Ολοκληρώθηκε το «ταξίδι» στην Α’ Κατηγορία, ξεκινάει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά

Σήμερα έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

Εδώ ολοκληρώθηκε και το ταξίδι της ομάδας μας στα «σαλόνια» της Α’ κατηγορίας. Μια χρονιά πρωτόγνωρη για εμάς αλλά γεμάτη εμπειρίες, μοναδικές στιγμές και αξέχαστες αναμετρήσεις. Πρωταγωνιστές στο ταξίδι αυτό οι παίκτες μας, τα δικά μας παιδιά που παλέψαμε από την αρχή μέχρι το τέλος σαν μια γροθιά αλλά και ο προπονητής μας.

Δυνατός συμπαίκτης το φίλαθλο κοινό που έκανε την έδρα μας καυτή. Κόντρα στα προγνωστικά και στους “εξωγενείς” παράγοντες και παρά τον υποβιβασμό μας, σταθήκαμε αξιοπρεπώς στην πιο δύσκολη Α’ κατηγορία των τελευταίων ετών του νομού μας.

Απόδειξη στα παραπάνω αποτελεί ο σεβασμός και το ήθος με το οποίο αντιμετωπίσαμε όλους τους αντιπάλους (αντίπαλοι ΜΟΝΟ εντός των 4 γραμμών του γηπέδου). Τρανό παράδειγμα στα αναγραφόμενα είναι η κίνηση της ομάδας μας να προσφέρει λουλούδια στην πρωταθλήτρια ομάδα ΟΡΦΈΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ για την δίκαια κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο άθλημα στο οποίο έχουμε επιλέξει να υπηρετούμε πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν ΧΑΝΕΙ κάνεις ή ΚΕΡΔΙΖΕΙ ή ΜΑΘΑΙΝΕΙ. Και εμάς αυτό το ταξίδι μας έκανε σοφότερους για αυτό από σήμερα ξεκινάμε τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά!

Εις το επανιδείν.

ΑΟ Ποταμιάς

Προηγούμενο άρθρο

Μακάριος Λαζαρίδης: «Οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν σε Τσίπρα - Βαρουφάκη να επιστρέψει η πατρίδα μας σε νέες περιπέτειες»

Επόμενο άρθρο

Α' Κατηγορία: Πρωταθλητής με τη... βούλα ο Ορφέας - Χαμός στη μάχη της παραμονής (φωτογραφίες-videos)