Dark Mode Light Mode

ΑΟΚ: Άτυχος ο Σαλπιγγίδης, ζημιά στο χιαστό και εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς

Ο ΑΟΚ αγωνίζεται αύριο στον Αγροτικό Αστέρα σε μια ακόμη κρίσιμη αναμέτρηση όσον αφορά την προσπάθεια του για να κατακτήσει την 1η θέση στον όμιλο του.

Ο Γιώργος Αγγελίδης δεν υπολογίζει τον Κώστα Σαλπιγγίδη, ο οποίος θα χάσει όλο το υπόλοιπο της χρονιάς καθώς έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο Σαλπιγγίδης ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις στο φετινό πρωτάθλημα για τον ΑΟΚ.

Είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι που μας πέρασε από τον ΜΑ Ορφανίου και μέχρι τον τραυματισμό του έκανε σπουδαία παιχνίδια, κυρίως σε ρόλο πλάγιου επιθετικού. Μάλιστα σημείωσε και 6 γκολ στην πορεία των αργοναυτών με στόχο την κορυφή.

Ο Γιώργος Αγγελίδης και οι συμπαίκτες του αφιέρωσαν τη νίκη με τον Καμπανιακό στον άτυχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα είναι πλέον έτοιμος από τη νέα αγωνιστική σεζόν. Κατά τα άλλα ο ΑΟΚ «βλέπει» μόνο τη νίκη αύριο στον Εύοσμο.

Για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα δεν υπολογίζονται επίσης οι τιμωρημένοι Μπατσαράς και Βαφειάδης. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Μαγκαφίνης και ο Κατσέτης με τον Παβλόφ.

Προηγούμενο άρθρο

Με πολύ κόσμο το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου

Επόμενο άρθρο

Καβάλα: Η Παλιά Πόλη- κόσμημα που αγναντεύει τη θάλασσα (φωτογραφίες)